H Hublot παρουσιάζει το Big Bang Ferrari

H Hublot παρουσίασε στο Geneva Fair 2013 τον νέο καρπό της συνεργασίας της με την Ferrari, καθώς το Big Bang Ferrari κάνει την επίσημη εμφάνισή του.

Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές, το Red Magic Carbon, το Gold Carbon και το Ceramic, όλα τους να δηλώνουν με το όνομά τους τις επιλογές υλικών και χρωμάτων που χρησιμοποιούν. Το πρώτο θα κυκλοφορήσεις σε 1000 κομμάτια, το δεύτερο σε 500 και το τρίτο σε 1000 κομμάτια επίσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο ρολόι της Hublot είναι μία από τις πρώτες κινήσεις της εταιρείας προς την καθετοποιημένη παραγωγή καθώς κατασκευάζεται εξολοκλήρου από την ίδια στις εγκαταστάσεις της. Στο εσωτερικό του έχει τον μηχανισμό UNICO, ο οποίος είναι ένας flyback χρονογράφος με την ικανότητα να κάνει reset οποιαδήποτε στιγμή. Ο μηχανισμός αποτελείται από 330 μέρη και εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα. Το power reserve του φτάνει τις 72 ώρες.

Η κάσα του έχει διάμετρο 45,5 mm με στεφάνη από ανθρακονήματα ή από King Cold ή μαύρο κεραμικό. Στο μοντέλο Red Magic Carbon, το κρύσταλλο ζαφειριού είναι κόκκινο, θυμίζοντας έντονα τα σπορ αυτοκίνητα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το ρολόι υποστηρίζει ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα, έχει υποκαντράν στο 3 για τον χρονογράφο και μέσα σε αυτό ένα κίτρινο παράθυρο για την ημερομηνία.

Το καντράν του κοσμεί το σήμα της Ferrari στο 9 και είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

More Stories
H Louis Vuitton αποκαλύπτει το νέο Tambour Horizon Light Up