H Graham μαζί με την ομάδα χόκεϊ LA Kings

H Graham ανακοίνωσε ότι θα είναι ο επίσημος χρονομέτρης της ομάδας Ice Hockey Kings από το Los Angeles, η οποία είχε στεφθεί πρωταθλήτρια στο NHL Stanley Cup του 2012.

Με την αφορμή της συνεργασίας αυτής, η Graham δημιούργησε ένα ρολόι περιορισμένης κυκλοφορίας, το Chronofighter Oversize LA Kings, το οποίο φέρει τα χρώματα της ομάδας, δηλαδή το ασημί, το μαύρο και το άσπρο. Στα αριστερά της κάσας διαμέτρου 47 mm είναι ο μοχλός Start and Stop του χρονογράφου, ενώ είναι κατασκευασμένος από το ίδιο υλικό με το οποίο κατασκευάζονται τα μπαστούνια του χόκεϊ.

Η στεφάνη είναι από μαύρο κεραμικό υλικό, είναι πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό, ενώ στο 3 είναι χαραγμένο το έπαθλο που κέρδισε η ομάδα το 2012, μαζί με το πλάι της κάσας, όπου είναι σημειωμένο το έτος 2012. Ο μηχανισμός του είναι ο Calibre G1747, ένας αυτόματος χρονογράφος, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα, έχει 25 λίθους και power reserve 48 ώρες, με αντικραδασμικό incabloc.

To ρολόι είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα και φορά λουράκι. Στις ΗΠΑ η τιμή του θα είανι 6880 δολάρια και θα παραχθούν μόλις 100 κομμάτια.

More Stories
Η Jaeger-LeCoultre ανοίγει το Maison d’Antoine