H Christophe Claret παρουσιάζει τη… μαργαρίτα της

H Christophe Claret παρουσιάζει το Marguerite, ένα νέο θηλυκό μοντέλο με μία εντυπωσιακή μαργαρίτα να δεσπόζει στο καντράν.

Το Christophe Claret Marguerite είναι διαθέσιμο σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές με τις δύο από αυτές να εμφανίζονται στην συνοδευτική εικόνα αυτού του post. Σε όλες τις εκδοχές, ο μηχανισμός είναι ο ίδιος και πρόκειται για τον MT115 Calibre, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα, αποτελείται από 245 μέρη, φέρει 36 Λίθους, έχει δύο μπαριλιέ και προσφέρει power reserve 72 ώρες, ενώ εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα.

Δύο πεταλούδες που πετούν πάνω στο καντράν δείχνουν την ώρα και τα λεπτά, ενώ στο καντράν εμφανίζεται είτε η ώρα, είτε η φράση “Il m’aime passionnément”, η οποία σημαίνει στα γαλλικά “Με αγαπά με πάθος”. Το κλασικό παιχνίδι με το μάδημα της μαργαρίτας συμβολίζεται με την κίνηση του ρότορα στο πίσω μέρος. Η κάσα έχει διάμετρο 42,5 mm και μπορεί να είναι κατασκευασμένη από λευκό χρυσό, ροζ χρυσό, με διακόσμηση από διαμάντια, δερμάτινο λουράκι σε μπλε ή κόκκινο χρώμα.

More Stories
H Audemars Piquet παρουσιάζει το πιο δυνατό Supersonnerie ρολόι όλων των εποχών