H Charles Girardier παρουσιάζει το Magic 8

H Charles Girardier καλωσορίζει τη συλλογή Magic 8, που εκφράζει το καλλιτεχνικό savoir faire της μάρκας σε κάσα διαμέτρου 41mm από τιτάνιο και επιλογή από σμαραγδί η μπλε καντράν

Η δεξιοτεχνία της μάρκας στους μηχανισμούς και στην επιστήμη πίσω από αυτούς, φαίνεται στην σύνθεση που δίνει το όνομά της στη συλλογή. Δύο ασύμμετροι δείκτες αποδομούν και ανασυνθέτουν τον αριθμό 8 σαν σε έναν ατέρμονο βρόχο. Το Magic 8 είναι εμπνευσμένο από το άπειρο και την αιώνια κίνηση.

Το Magic 8 εκφράζει όλα τα στοιχεία της ταυτότητας της Charles Girardier, βαθιά σύνδεση με την υψηλή ωρολογοποιία και προσεγμένο φινίρισμα. Αυτή τη φορά τοποθετεί τη μηχανική της υπεροχή σε μια στρογγυλή κάσα 41 χιλιοστών και κυρτή στεφάνη. Η κινούμενη σύνθεση που φιγουράρει στον αριθμό οκτώ δημιουργεί μια αιώνια κίνηση στο καντράν του Magic 8. Αριθμός που φέρνει καλή τύχη αλλά και το σύμβολο του απείρου, το «8» είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός σε διαφορετικούς πολιτισμούς ανά τον κόσμο. Το «8» είναι ένα σύμβολο που καλύπτει χρόνο και πολιτισμούς, συνώνυμο της τύχης, της ευτυχίας, της ευημερίας και της θετικής αύρας.

Στο πλήρες λεπτό, το «μαγικό» 8 εμφανίζεται ολόκληρο, για μια φευγαλέα στιγμή. Για ένα λεπτό, τα δύο τμήματα του σχήματος περιστρέφονται σε αντίθετες κατευθύνσεις. Το σχήμα διαρκώς αλλάζει, εξελίσσεται, αφηρημένα και ενδιαφέροντα. Ένα λεπτό αργότερα, το οκτώ ανακατασκευάζεται, αλλά αντίστροφα. Ο χορός του αριθμού συνεχίζεται, και μετά από ένα ακόμη λεπτό, καταλήγει ξανά στο τέλειο οκτώ. Ένας κύκλος που επαναλαμβάνεται 720 φορές την ημέρα.

Ο μηχανισμός CG8080 επεκτείνει την καλλιτεχνική προσέγγιση του «8» μέχρι την καρδιά του μηχανισμού. Οι γέφυρες έρχονται σε μαύρο χρώμα, με μια ιδιαίτερη απόχρωση που επιτυγχάνεται με γαλβανική επεξεργασία τελευταίας γενιάς που αξιοποιεί στο έπακρο την τεχνολογία επίστρωσης επιφανειών NAC.

Περισσότερα για τη μάρκα εδώ.

 

More Stories
Το εντυπωσιακό HM8 Mark 2 της MB&F