H νέα μπουτίκ της Jacob & Co.

H μάρκα επενδύει για ακόμη μια φορά στη Σαουδική Αραβία, και ανοίγει την μεγαλύτερη έως τώρα μπουτίκ της στο Ριάντ

Η Jacob & Co άνοιξε την νέα της μπουτίκ σε συνεργασία με τον Όμιλο Salujain, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τους πιο εκλεκτούς κύκλους της υψηλής κοινωνίας του Ριάντ. Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έσπευσε να ανακαλύψει τον εκπληκτικό χώρο και να στηρίξει τον προσωπικό φίλο του Jacob Arabo.

ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία, Χονγκ Κονγκ, Ταϊλάνδη, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Ιορδανία, Ομάν, Σιγκαπούρη, Λονδίνο (με δύο τοποθεσίες), Τόκιο, Βομβάη, Καραϊβική… Σε όλο τον κόσμο, η παρουσία της Jacob & Co γίνεται όλο και πιο έντονη… Μετά το άνοιγμα νέων καταστημάτων στην Κωνσταντινούπολη και το Ντουμπάι από τις αρχές του 2023, η Jacob & Co. εγκαινιάζει τη μεγαλύτερη μπουτίκ της μέχρι σήμερα, στην καρδιά της πρωτεύουσας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.

Η παγκόσμια παρουσία και διανομή της Jacob & Co γνωρίζει μια άνευ προηγουμένου επιτάχυνση. Στις 3 Μαΐου, η Jacob & Co. και ο Όμιλος Salujain φιλοξένησαν μια σημαντική εορταστική εκδήλωση για να γιορτάσουν τα επίσημα εγκαίνια της νέας εντυπωσιακής μπουτίκ Jacob & Co., που βρίσκεται στο Ριάντ, στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Βρίσκεται στην οδό Olaya, τον πιο διάσημο κεντρικό δρόμο και την κύρια αρτηρία του Ριάντ, η έξοδος 220 τ.μ. πλαισιώνει την Akaria Plaza και είναι τώρα η μεγαλύτερη μπουτίκ Jacob & Co. στον κόσμο.

Η μπουτίκ ξεχωρίζει με μοναδικό τρόπο καθώς δεν είναι στο εσωτερικό του εμπορικού κέντρου, αλλά έχει άμεση πρόσβαση στο δρόμο και ορατότητα. Μέσω των εντυπωσιακών της παραθύρων και της στρογγυλεμένης βιτρίνας.

«Ο λαός της Σαουδικής Αραβίας έχει οξυδερκή ματιά όσον αφορά την πολυτέλεια και την ποιότητα και καθώς ανοίγουμε τις πόρτες στην πρώτη μας μπουτίκ στο Ριάντ, είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε πέρα από τις προσδοκίες», λέει ο Jacob Arabo, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Jacob & Co. Απαιτείται για να κανανοήσει κάποιος και να εξηγήσει τη μοναδική σχεδίαση των κομματιών μας, την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα των πολύτιμων λίθων με τα οποία εργαζόμαστε και τη συναρπαστική και εκλεπτυσμένη ωρολογοποιία για την οποία είμαστε πλέον διάσημοι. Έτσι, η εμπειρία που έχει ο Salujain στα haute joaillerie και την ωρολογοποιία και η μοναδική τους θέση στην υψηλή κοινωνία της χώρας αυτής είναι πολύ πολύτιμη για τη διάδοση του μηνύματός μας, Inspired by the Impossible.»

«Στη Salujain, ταξιδεύουμε στον κόσμο για να φέρουμε τις πιο πολύτιμες μάρκες στην περιοχή…και η Jacob & Co ταιριάζει με την κληρονομιά της επωνυμίας μας, λέει ο Nour Beydoun, Διευθύνων Σύμβουλος της Salujain. Το λανσάρισμα της μπουτίκ μας στο Ριάντ και η εξυπηρέτηση της σωστής αγοράς είναι το πρώτο μας βήμα για την ανάπτυξη της παρουσίας της Jacob & Co στη Σαουδική Αραβία. Από το 1993, η Salujain είναι ο κορυφαίος αντιπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας για τα πιο πολυτελή κοσμήματα και ρολόγια στον κόσμο: έργα διαχρονικής ομορφιάς, καινοτομίας και καλλιτεχνικής δεξιοτεχνίας. Είμαστε και αντιπρόσωποι και συλλέκτες των εμπορικών σημάτων που αντιπροσωπεύουμε. Έχουμε τις τεχνικές γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία για να φέρουμε τα έργα τέχνης της Jacob & Co. στην περιοχή.”

 

More Stories
Hublot Aero Bang Red Devil 26