H ασυμβίβαστη θηλυκότητα του Breitling Chronomat

Ιδού οι πολυαναμενόμενες προτάσεις της Breitling για το γυναικείο κοινό.

Mια χορταστική σε επιλογές σειρά 3-hands με ένδειξη ημερομηνίας, βασισμένη στο δημοφιλές της Chronomat, μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά συλλογές της, η οποία παντρεύει την κομψότητα με τη στιβαρότητα. Σχεδιασμένα για να συντροφεύουν τη γυναίκα του σήμερα σε όλες τις περιστάσεις, τα ρολόγια έχουν design που φέρνει στη σύγχρονη εποχή το πνεύμα των υπέροχων 80s. Όλα φορούν το εμβληματικό μπρασελέ Rouleaux της Breitling και συνοδεύονται με πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC.

Τα μέταλλα που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους είναι το ατσάλι και ο ροζ χρυσός 18Κ, ενώ δεν λείπουν οι πάντα επίκαιρες δίχρωμες εκδοχές, αλλά και τα διαμάντια, σεταρισμένα στην περιστρεφόμενη στεφάνη ή/και στις ενδείξεις των ωρών. Τα ρολόγια διαμέτρου 36mm λειτουργούν με τον αυτόματο Caliber 10 της Breitling, ο οποίος προσφέρει power reserve 42 ωρών.

Διατίθενται σε δέκα εκδοχές, με λακαρισμένα καντράν σε λευκό, απαλό πράσινο, σκούρο μπλε ή χάλκινο χρώμα. Τα μικρότερα μοντέλα, διαμέτρου 32mm, εξοπλίζει ο SuperQuartz Caliber 77 της manufacture, με διάρκεια ζωής της μπαταρίας τα 2-3 χρόνια. Έρχονται σε επτά εκδοχές, με καντράν σε λευκό ή σκούρο μπλε χρώμα. Σε κάθε περίπτωση, τα ρολόγια φέρουν κυρτό κρύσταλλο ζαφειριού με διπλή αντιανακλαστική επικάλυψη και βιδωτό back, ενώ στα καντράν δείκτες και ενδείξεις υπογραμμίζονται με Super-LumiNova. Όλα τα ρολόγια είναι αδιάβροχα ως τα 100μ.

Ενδεικτικές τιμές: from €3.200 (32mm, steel) to €22.450 (36mm, full-gold case and bracelet)

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ.

Αντιπρόσωπος: Chronohellas

 

More Stories
Η ΖΤΕ στην “αρένα” του smartwatch