Γνωριμία με το Neptune Pine SmartWatch

Το Neptune Pine smartWatch το είχαμε δει ως concept και στο παρελθόν, ενώ τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε σε βίντεο τις αναλυτικές λειτουργίες του μοντέλου, αλλά και την τελική του μορφή. 

Είναι γεγονός ότι το τελικό μοντέλο διαφοροποιείται ελαφρώς ως προς το σχέδιο, το οποίο είναι πλέον πιο ογκώδες και σίγουρα λιγότερο ελκυστικό. Παρόλα αυτά, όπως θα συνειδητοποιήσετε και στα hands on βίντεο που ακολουθούν, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πλήρως λειτουργικό smartWatch, το οποίο εκτελεί όλες τις λειτουργίες που θα είχε στη διάθεσή του ένας τυπικός χρήστης ενός Android smatphone. 

Οι διαστάσεις του είναι 66×53.5×14.2 mm και το βάρος του 60,8 gr. Η οθόνη του είναι ανάλυσης QVGA, δηλαδή 320×240 pixels και έχει διαγώνιο 2,4 ίντσες. Στο εσωτερικό του έχει έναν ικανότατο επεξεργαστή διπλού πυρήνα, που βάζει κάτω αρκετά smartphones, έναν Qualcomm Snapdragon S4, δέχεται κάρτες microSIM για να λειτουργεί ως τηλέφωνο (επιτέλους!), ενώ η εταιρεία δηλώνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους περισσότερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android Jelly Bean. Είναι επίσης, εξοπλισμένο με κάμερα 5 Megapixels με λήψη βίντεο ποιότητας 720p. Δεν του λείπει το GPS, το accelerometer, η μνήμη 16 ή 32GB, το Bluetooth και η υποδοχή για ακουστικά.

Ακούγεται τέλειο; Δείτε το και στην πράξη στα βίντεο που ακολουθούν…

 

More Stories
H Glashutte Original στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου