Girard-Perregaux Tourbillon Bi-Axial Tantalum

To design του νέου μοντέλου της Girard-Perregaux παραπέμπει ευθέως στην εποχή του 1860 και τα ρολόγια τσέπης, με τις τρεις γέφυρες από ζαφείρι. Το πολύτιμο αυτό ρολόι θα παραχθεί σε μόλις 12 κομμάτια.

To υλικό tantalum επελέγη για την ανθεκτική του φύση και την ικανότητά του να αποφεύγει τη διάβρωση. Πρόκειται για ένα μέταλλο με χαρακτηριστικό γκρι χρώμα που χρησιμοποιείται στην χημική, την ηλεκτρονική βιομηχανία, καθώς και στην αεροναυπηγική. 

Οι τρεις γέφυρες στο καντράν του ρολογιού προσφέρουν υψηλή αισθητική συνδεόντας δύο κλουβιά, το ένα εκ των οποίων περιέχει το tourbillon, ενώ το άλλο έχει ένα διακοσμητικό μοτίβο χαραγμένο πάνω του. Και από τις δύο πλευρές της κάσας διαμέτρου 45 mm, μπορεί να δει κανείς το Tourbillon να εκτελεί τη μαγική περιστροφή του. 

Ο μηχανισμός GPE07-0002 είναι μηχανικός και έχει χειροκίνητο κούρδισμα. Εκτελεί 21.600 ταλαντώσεις ανά ώρα και προσφέρει power reserve 70 ώρες. Έχει 28 Λίθους και εκτός από το tourbillon που κινείται σε δύο άξονες, υποστηρίζει ώρα και λεπτά. Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα και φορά δερμάτινο λουράκι. 

More Stories
H.Moser & Cie Nomad Dual Time