GIFT GUIDE 2022: Swiss Alpine Military

Twelve Days of Christmas

H λίστα με τα πιο ποθητά Χριστουγεννιάτικα δώρα, όπως τη συνέθεσε η έμπειρη ομάδα του Chronos Plus. Αυτά τα Χριστούγεννα δείξτε την αγάπη σας χαρίζοντας ρολόγια Swiss Alpine Military.

Εδώ και δύο δεκαετίες, η Swiss Alpine Military by Grovana δημιουργεί κομψά σπορ μοντέλα, συνδυάζοντας την ακρίβεια με την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα και εστιάζοντας στην άνεση και τη λειτουργικότητα.

Τα ρολόγια της έχουν καντράν που σχεδιάζονται προσεχτικά ώστε να είναι ευανάγνωστα ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, ενώ συνοδεύονται από 3ετή παγκόσμια εγγύηση, που την ποιότητα κατασκευής τους.

Αυτό τον χειμώνα, η μάρκα προτείνει για τους άνδρες ατσάλινα καταδυτικά μοντέλα από τις συλλογές Master Diver Chrono, Star-Fighter και Nautilus, αδιάβροχα ως τα 100μ., αλλά και το αυτόματο Deep Sea για όσους αναζητούν στεγανότητα αυξημένη ως τα 300μ. την προσοχή μας αξίζουν επίσης ο κομψός χρονογράφος της συλλογής Skymaster, αλλά και το ρολόι-εργαλείο Spirit με διπλή ταχυμετρική κλίμακα.

Η σειρά Leader έρχεται σε δύο εκδοχές, με κάσα από ατσάλι διαμέτρου 40mm για τους άνδρες και 32,5mm για τις γυναίκες. Βρείτε τα σε ποικιλία χρωματικών συνδυασμών με τιμές που ξεκινούν από €229 (Leader) ως €999 (Deep Sea).

Αντιπρόσωπος: Kynzo

More Stories
Οι πιο urban επιλογές της Lorus