GIFT GUIDE 2022: Bulova

Twelve Days of Chistmas

H λίστα με τα πιο ποθητά Χριστουγεννιάτικα δώρα, όπως τη συνέθεσε η έμπειρη ομάδα του Chronos Plus. Ανακαλύψτε τα νέα λαμπερά μοντέλα της Bulova. 

Η Bulova στολίζει τα πιο δημοφιλή μοντέλα της με λαμπερά κρύσταλλα και σας προσκαλεί να τα φορέσετε. Ιδανική επιλογή για άνδρες και γυναίκες, το αυτόματο μοντέλο με κάσα από κίτρινο χρυσό διαμέτρου 41,7mm έχει πολυγωνική στεφάνη και skeleton μηχανισμό. Συνδυάζεται με μπρασελέ διακοσμημένο και αυτό με λαμπερά κρύσταλλα.

Την ίδια αισθητική υιοθετεί και το quartz μοντέλο, που έρχεται σε μαύρο χρώμα, στο χρώμα του κίτρινου χρυσού, σε ασημί ή δίχρωμο -ροζ χρυσό και ασημί- με καντράν σεταρισμένο εξολοκλήρου με κρύσταλλα. Τις unisex επιλογές ολοκληρώνουν τα τετράγωνα ρολόγια σε ασημί ή κίτρινο χρυσό, με σαφέστατα πιο κλασικό σχεδιασμό και διάμετρο 40mm, διακοσμημένα με 319 προσεχτικά κομμένα κρύσταλλα.

Αποκλειστικά για λεπτούς καρπούς, η Bulova προτείνει τα πιο αυστηρά μοντέλα σε κίτρινο χρυσό ή ασημί, με διάμετρο 32,5mm και καντράν από mother of pearl σε λευκό ή μπλε χρώμα, διακοσμημένα με 174 κρύσταλλα και εξοπλισμένα με μηχανισμούς quartz. Όλα τα ρολόγια της σειράς Crystals είναι αδιάβροχα ως τα 100μ., ενώ οι τιμές τους ξεκινούν από τα €400.

Αντιπρόσωπος: Racing Time

More Stories
Η Piaget επανερμηνεύει ένα σύμβολο του στυλ