Geneva Watch Days 2023

Το πολυαναμενόμενο event για την ωρολογοποιία, θα κλείσει το φετινό καλοκαίρι στη Γενεύη

Ο θεσμός που ξεκίνησε το 2020, ως μια πλατφόρμα συνεργασίας στην οποία θα προβάλλουν τη δουλειά τους δίπλα δίπλα οι μάρκες Ωρολογοποιίας, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά για να κλείσει το φετινό καλοκαίρι. Από τις 29 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, η έκθεση αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη ως τώρα με σχεδόν 40 μάρκες να σπεύδουν να την στηρίξουν.

Ανάμεσά τους οι: Angelus, Armin Strom, Arnold & Son, Artime, Bausele, Bianchet, Breitling, Bulgari, Byrne, Konstantin Chaykin, Claude Meylan, Corum, Czapek & Cie, De Bethune, Doxa, Frédérique-Perre Girgaard, , Greubel Forsey, Hautlence, HYT, Jacob and Co, Krayon, Laurent Ferrier, Louis Erard, Massena LAB, Maurice Lacroix, MB&F, H. Moser & Cie., Oris, Perrelet, Phillips in association with Bacs and Russo, Raketa, Reservoir , Ressence, Singer, Trilobe, Urwerk και Ulysse Nardin.

Τα επίσημα εγκαίνια, σε συνεργασία με το Canton και την Πόλη της Γενεύης, θα πραγματοποιηθούν μαζί με εορταστικές εκδηλώσεις την Τρίτη 29 Αυγούστου. Στη συνέχεια, από την Τετάρτη 30 Αυγούστου, το Rotonde du Mont-Blanc θα είναι ανοιχτό για το κοινό καθημερινά έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν τις τελευταίες καινοτομίες ταξινομημένες ανά θέμα. Δωρεάν ξεναγήσεις είναι θα διαθέσιμες κάθε απόγευμα για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει επιπλέον γνώσεις για τον κόσμο των ρολογιών.

 

More Stories
Ημέρα της Μητέρας 2022: Fossil