Gear 2, Gear 2 Neo και Gear Fit στην Ελλάδα

Τα μοντέλα που απαρτίζουν την οικογένεια smartWatch της Samsung παρουσιάστηκαν επισήμως στην χώρα μας και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία στη χώρα μας. 

Το Samsung Gear 2, που περιλαμβάνει και κάμερα πάνω στη συσκευή, και το Gear 2 Neo διακρίνονται για το ελαφρύ βάρος τους και για τον κομψό σχεδιασμό τους, ο οποίος ανταποκρίνεται στις σημερινές τάσεις της μόδας. Αντίστοιχα, το Gear Fit, η πρώτη συσκευή που φοριέται και διαθέτει καμπυλωτή οθόνη Super AMOLED, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό fitness band. Και οι τρεις συσκευές λειτουργούν ως επέκταση της καθημερινής ζωής των καταναλωτών, επιτρέποντάς τους να αποδέχονται ή να απορρίπτουν εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, ενώ, παράλληλα, τους προσφέρουν δυνατότητες που αφορούν τις δραστηριότητες και τις συνήθειες τους, όπως να σχεδιάσουν το δικό τους πρόγραμμα γυμναστικής.

Με την προσθήκη ενός ανεξάρτητου music player με Bluetooth headset, οι χρήστες μπορούν να αφήσουν το smartphone τους στο σπίτι και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική εν κινήσει. Επίσης, μπορούν να εκφράσουν τη διάθεσή τους ή να συνδυάσουν το ντύσιμό τους με ένα από τα μοντέρνα και κομψά χρώματα που είναι διαθέσιμα για το λουράκι των συσκευών.

Με το λανσάρισμά τους, τα Samsung Gear θα είναι συμβατά με τα περισσότερα smartphones & tablets της σειράς Samsung Galaxy. Όλες οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στις 11 Απριλίου 2014.

Οι τιμές τους θα είναι 299 ευρώ για το Samsung Gear 2, 199 ευρώ για το Samsung Gear 2 Neo και επίσης 199 ευρώ για το Samsung Gear Fit

More Stories
O Carlos Alcaraz, ambassador της Rolex, διαπρέπει