Enea Bastianini: Ο νέος ambassador της Tissot

Η Tissot καλωσορίζει τον Enea Bastianini στην οικογένεια των πρεσβευτών της τον τον αθλητή του MotoGP, Enea Bastianini

Η Tissot παρουσίασε τον Enea Bastianini ως πρεσβευτή της στο Grande Premio Tissot de Portugal, το πρώτο συναρπαστικό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της σεζόν 2023 – και αγώνα τίτλου της Tissot. Με αφορμή το γεγονός αυτό, η μάρκα παρουσίασε τρία νέα μοντέλα Tissot T-Race, καθώς και τη συλλογή T-Race MotoGPTM, όλα με τους αγώνες μοτοσυκλέτας στο DNA τους.


Ο Bastianini μετά από μια αξιοσημείωτη σεζόν το 2022 με την ανεξάρτητη ομάδα Gresini και μηχανή Ducati, όπου κέρδισε τέσσερις αγώνες και τερμάτισε τρίτος στη γενική κατάταξη, εντάχθηκε στην ομάδα Ducati Lenovo μαζί με τον νυν πρωταθλητή Francesco Bagnaia για μία σεζόν που υπόσχεται να είναι πραγματικά θεαματική.

Γεννημένος στο Ρίμινι, ο Bastianini είναι γεννημένος για να οδηγεί μοτοσικλέτα. Ανέβηκε για πρώτη φορά στη σέλα σε ηλικία μόλις τριών ετών και τριών μηνών – γι’ αυτό και το 33 έγινε ο αριθμός που επέλεξε για τις κούρσες του. Έχει έμφυτη κλίση στο άθλημα, αλλά ξέρει ότι για να φτάσει στην κορυφή χρειάζεται αφοσίωση και δέσμευση. Σε ηλικία μόλις 11 ετών, έγινε πρωταθλητής Ευρώπης και δύο φορές πρωταθλητής Ιταλίας στο minimoto. Το 2014, ο Bastianini εντάχθηκε στη Moto3 Team Gresini Fun&GO και έγινε Rookie of the Year. Το 2021, έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP με την ανεξάρτητη Team Ducati και ξεκίνησε τη προσπάθειά του για την κατάκτηση του απόλυτου τίτλου. Έχοντας ανέβει πάνω από 40 φορές στο βάθρο στην καριέρα του, έχει αντιληφθεί τι χρειάζεται για να κάνει το πρώτο βήμα και τώρα, μόλις δύο χρόνια αργότερα, είναι ήδη νικητής πολλών Grand Prix στην κορυφαία κατηγορία.

 

More Stories
H Vulcain παρουσιάζει το ρολόι της για το Only Watch