Ένα ρολόι με την υπογραφή του Pininfarina

O σχεδιαστικός οίκος Pininfarina είναι από εκείνους που δεν χρειάζονται συστάσεις, μιας και έχει βάλει την υπογραφή του σε μερικά από τα αντικείμενα του πόθου εκατομμυρίων εραστών της υψηλής αισθητικής. 

Το Bovet Fluerier Tourbillon OttantaTre είναι ένα ακόμα από εκείνα τα αντικείμενα με την υπογραφή του που δεν μπορεί παρά να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το όνομά του OttantaTre, σημαίνει 83 και έχει να κάνει με τα χρόνια της ιστορίας του σχεδιαστικού οίκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρολόι αυτό θα παραχθεί επίσης σε 83 συλλεκτικά κομμάτια. 

Στο εσωτερικό του ρολογιού υπάρχει ο μηχανισμός DIMIER 1738 Calibre 16BM02AI-HSMR είναι μηχανικός και έχει χειροκίνητο κούρδισμα. Εκτελεί 21.600 ταλαντώσεις ανά ώρα, power reserve 5 ημέρες, 421 μέρη και ένα tourbillon που εκτελεί μία περιστροφή κάθε λεπτό. 

Η κάσα έχει διάμετρο 44 mm, είναι κατασκευασμένη από ροζ ή λευκό χρυσό 18 Καρατίων. Το διαφανές καντράν παρουσιάζει στο κέντρο την ημερομηνία, στο πάνω μέρος έχει την jumping ένδειξη της ώρας, ενώ τα δευτερόλεπτα μπορεί κανείς να τα διαβάσει στο tourbillon. Στο κέντρο του καντράν της ώρας και των λεπτών, υπάρχει και μία mini ένδειξη του power reserve. 

More Stories
Η νέα 38 series της Nomos