Ένα ολόκληρο smartphone στον καρπό

Το Portal είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον project, το οποίο βάζει ένα εύκαμπτο και αδιάβροχο smartphone με κάλυμμα από κέβλαρ και οθόνη που μπορεί να καμφθεί πλήρως, στο χέρι μας.

Το Portal βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης χρηματοδότησης από το Indiegogo, όπως θα δείτε και στο βιντεο που ακολουθεί στο τέλος αυτού του post, αλλά αξίζει κανείς να ασχοληθεί μαζί του, αφού δείχνει την κατεύθυνση που μπορούν να πάρουν τα πράγματα στον χώρο του smartWatch. 

To συγκεκριμένο πλήρες smartphone τρέχει μία εναλλακτική εκδοχή του Android και παραμένει αδιάβροχο μέχρι και σε 10 μέτρα βάθος. Είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές, η μία έχει οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών και η άλλη οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος είναι 64 GB και η μνήμη RAM φτάνει τα 2 GB. Για να στηριχθεί στο χέρι προσαρμόζεται σε μία θήκη με δύο λουριά. 

Οι δημιουργοί του επιδιώκουν να φτάσουν τον στόχο των 300.000 δολαρίων για να το κατασκευάζουν μαζικά, σε μία τιμή που θα φτάνει περίπου τα 350 δολάρια, ενώ εάν όλα πάνε καλά τα πρώτα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο του 2015 και έπειτα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και μέχρι τότε, δείτε το ακόλουθο βίντεο. 

More Stories
H Gucci στα βραβεία Latin Grammy