Ένα νέο smartwatch κάνει την εμφάνισή του

Ακόμα ένα smartWatch κάνει την εμφάνισή του στο στίβο του ανταγωνισμού των έξυπνων ρολογιών με τις εμπλουτισμένες λειτουργίες. 

Το Smile SmartWatch της Emopulse βρίσκεται στο στάδιο του λειτουργικού πρωτοτύπου, το οποίο περιμένει την επιτυχή ολοκλήρωση της καμπάνιας του στο Indiegogo. Το smartWatch αυτό φιλοδοξεί να είναι ένα ρολόι, ένα smartphone, ένας κόμβος διασκέδασης και επικοινωνίας και άλλα πολλά. 

Εντυπωσιακός παραμένει ο τρόπος που αγκαλιάζει τον καρπό του κατόχου του, στοιχείο που μας δείχνει ότι γίνεται χρήση εύκαμπτων οθονών OLED. Στο εσωτερικό υπάρχει λειτουργικό σύστημα Linux AI με βιοαισθητήρες για την μελέτη βιομετρικών χαρακτηριστικών του κατόχου του. Ένας επεξεργαστής OMAP 5 της Texas Instruments σε συνδυασμό με μνήμη RAM 2GB και εσωτερική μνήμη SSD 128 ή 256 GB. Θα δέχεται και nanoSIM κάρτα για τηλεφωνικές λειτουργίες και σύνδεση στο Mobile Internet. 

Από το εξελιγμένο αυτό smartWatch δεν θα λείπει η κάμερα 12 megapixels, όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας και μία μπαταρία χωρητικότητας 2500 mAh εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία κάτω από όλες τις συνθήκες. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ακολουθεί και ένα βίντεο που δείχνει το smartWatch σε λειτουργία. 

More Stories
Κυκλοφόρησε το νέο Best Of Mykonos!