Emirates Aviation Experience

Ο Δήμαρχος του  Λονδίνου, Boris Johnson και ο Πρόεδρος της Emirates Airline, Tim Clark πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του νέου τουριστικού αξιοθέατου στο Λονδίνο

Το νέο τουριστικό αξιοθέατο  του Λονδίνου, το Emirates Aviation Experience, εγκαινιάστηκε πριν από λίγες μέρες από τον δήμαρχο του Λονδίνου, Boris Johnson και τον πρόεδρο της Emirates Airline, Tim Clark, νωρίτερα από την επίσημη έναρξή του που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου.

Το Emirates Aviation Experience, που κοστίζει περισσότερα από 4 εκατομμύρια λίρες, θα μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα διαδραστικό ταξίδι στον κόσμο της πτήσης. Για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία, το Emirates Aviation Experience θα περιλαμβάνει τέσσερις προσομοιωτές πτήσεις κάτω από μία στέγη, συμπεριλαμβανομένων δύο αεροσκαφών τύπου Airbus Α380 και δύο τύπου Boeing 777. Επιπλέον αξιοθέατα αποτελούν ένα τρισδιάστατο ολόγραμμα των μηχανισμών εσωτερικού του αεροσκάφους, ένα video wall υψηλής ευκρίνειας (High Definition) κι ένας πραγματικού μεγέθους κωνικός θάλαμος διακυβέρνησης αεροσκάφους Α380.

«Το Emirates Aviation Experience αποτελεί μια γιορτή της πτήσης και της βιομηχανίας που η εταιρεία μας υπηρετεί. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο αποκαλύπτει κάτι που μέχρι και τώρα εξακολουθώ να βρίσκω καταπληκτικό: το πώς λειτουργούν πραγματικά τα αεροπλάνα, πως απογειώνονται και το πιο σημαντικό, πως προσγειώνονται», δήλωσε ο Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airline.

«Το Aviation Experience γεννήθηκε μέσα από την εμπειρία μας, την τεχνολογία και το αίσθημα φιλοδοξίας που διαθέτουμε και είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει ένα συναρπαστικό πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους για τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε ο κ. Clark.

Ο Δήμαρχος του  Λονδίνου, Boris Johnson, δήλωσε: «Το Emirates Aviation Experience αποτελεί μια πραγματική σπηλιά του Αλαντίν γεμάτη με τεχνολογικούς θησαυρούς που θα δώσει στους ανθρώπους όλων των ηλικιών μια αληθινή εικόνα για το θαύμα της πτήσης. Τοποθετημένο ακριβώς δίπλα από το εκπληκτικό τελεφερίκ Emirates Air Line, αυτό το φανταστικό επίτευγμα της βρετανικής μηχανικής αποτελεί ένα ακόμη μοναδικό αξιοθέατο που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί το Γκρίνουιτς. Το Emirates Aviation Experience αποτελεί μια μεγάλη επένδυση της Emirates που σίγουρα θα «απογειώσει» τους επισκέπτες του, ενώ είναι μεγάλη χαρά για εμένα να βρίσκομαι εδώ με τον Tim για τα εγκαίνιά του».

Το Emirates Aviation Experience, που βρίσκεται στη Χερσόνησο  Γκρίνουιτς, στο τέλος του τελεφερίκ  Emirates Air Line, θα είναι ανοικτό για το κοινό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 19:00 από το Σάββατο 6 Ιουλίου.  Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο North Greenwich.

«Από την πρώτη μας πτήση στο Λονδίνο το 1987, οι υπηρεσίες μας προς την περιοχή έχουν αυξηθεί σε ένα εντυπωσιακό ποσοστό 700%, το οποίο επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό χάρη στην υποστήριξη της τοπικής κοινότητας του Λονδίνου. Αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να δείξουμε τη δέσμευσή μας στο Λονδίνο και ελπίζουμε ότι αυτή η καινοτόμος νέα εγκατάσταση θα αποδείξει με κάποιο τρόπο την αφοσίωσή μας σε αυτή τη μαγευτική πόλη», πρόσθεσε ο κ. Clark.

Εκτός από τη ζώνη προσομοίωσης πτήσεων, το Emirates Aviation Experience ενσωματώνει πολλές άλλες δυνατότητες που θα μεταφέρουν το χρήστη σε ένα πραγματικά διαδραστικό αεροπορικό ταξίδι. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη διατομή ενός κινητήρα jet Rolls Royce Trent 800 εν μέρει χτισμένο από LEGO, μια εικονική εφαρμογή αεροδυναμικής σήραγγας που δείχνει την επιρροή της στην πτήση, ένα παιχνίδι αφής που εξηγεί τη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός αεροσκάφους, και ένα αντίγραφο της Οικονομικής Θέσης του A380 – με μια σειρά από βίντεο με θέμα τη χρήση του συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates, ice. Επιπλέον, το Emirates Aviation Experience περιλαμβάνει μια εκθεσιακή ζώνη τροφίμων και ποτών και προϊόντων λιανικής.

Η εμπειρία προσομοίωσης πτήσης της Emirates ξεκινάει από £45.00 (€52,00) για μισή ώρα, εφόσον έχει προηγηθεί κράτηση ηλεκτρονικά. Η είσοδος στο Emirates Aviation Experience είναι £3.00 (€3,50) για ενήλικες και £1.50 (€1,80) για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών, καθιστώντας το ένα από τα πιο προσιτά αξιοθέατα του Λονδίνου. Τα εγκαίνια του Emirates Aviation Experience συμπίπτουν με την έναρξη της νέας διαφημιστικής εκστρατείας της Emirates με τίτλο «Υποδεχτείτε το θαύμα της πτήσης» (Say Hello to the wonder of flight) που παρουσιάστηκε επίσημα στις 6 Ιουλίου 2013.

Για οn-line κρατήσεις  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aviation-experience.com

More Stories
Η De Bethune στηρίζεο τον Tommy Paul