Δύο νέα μοντέλα από την IWC

Η IWC προχωρά σε μια ανανέωση της γκάμας Portuguese με δύο νέα μοντέλα, το Portuguese Chronograph Glassic και Portuguese Tourbillon Hand Wound. 

To Portuguese Chronograph Cassic, το οποίο και μπορείτε στη συνοδευτική εικόνα αυτού του άρθρου, είναι ο τρίτος στη σειρά χρονογράφος της οικογένειας, με διάμετρο κάσας 42 mm και τον μηχανισμό 89361 στο εσωτερικό του. Θα είναι διαθέσιμο σε κάσα από ροζ χρυσό 18 Καρατίων ή ανοξείδωτο ατσάλι. Πρόκειται για ένα ρολόι με μηχανικό μηχανισμό και αυτόματο κούρδισμα, το οποίο έχει power reserve 68 ώρες, με 38 λίθους, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα. Εκτός από τις λειτουργίες του χρονογράφου, υποστηρίζει και ημερομηνία, ενώ οι μετρητές των ωρών και των λεπτών είναι ενσωματωμένοι σε ένα κοινό υποκαντράν στο 12. 

Το έτερο νέο μοντέλο της σειράς, το Portuguese Tourbillon Hand Wound, όπως μαρτυρά το όνομά του, έχει τον μηχανικό μηχανισμό 98900, ο οποίος μοιάζει να είναι βγαλμένος από ένα ρολόι τσέπης. Έχει χειροκίνητο κούρδισμα, λειτουργεί σε συχνότητα 4Hz, έχει power reserve 54 ώρες, 21 λίθους, η διάμετρος της κάσας είναι 43 mm, το tourbillon είναι εμφανές στο 9 και στο 6 υπάρχει η ένδειξη των δευτερολέπτων. Η κάσα είναι από ροζ ή λευκό χρυσό 18 Καρατίων και το ρολόι φορά δερμάτινο λουράκι. 

More Stories
H συλλογή “Wings of Light” της Piaget γιορτάζει την ομορφιά της φύσης