Διπλός διαγωνισμός Police!

Οι διαγωνισμοί μας, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, δεν πρόκειται να σταματήσουν, καθώς το Chronos Plus θέλει να σας γεμίσει όλους με όμορφα δώρα!

Αυτή τη φορά έχουμε για εσάς ένα πολύ όμορφο ρολόι της Police με μεταλλικό μπρασελέ και ωραία αντίθεση με το μαύρο χρώμα της κάσας και του καντράν.

Μπορείτε να δείτε από κοντά και πιο αναλυτικά το ρολόι του διαγωνισμού μας στην σύντομη παρουσίασή του στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτός ο διαγωνισμός μας, όμως, είναι διπλός. Υπάρχει και δεύτερο δώρο, ένα πολύ όμορφο βραχιόλι της police με καφέ δερμάτινο λουράκι και το λογότυπο της εταιρείας απο ανοξείδωτο ατσάλι. Το βραχιόλι μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας στο τέλος του post αυτού. Μπορείτε να δηλώσετε μία φορά μόνο τη συμμετοχή σας και λαμβάνετε αυτόματα μέρος στην κλήρωση και για τα δύο δώρα. Η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού μας είναι η 31η Αυγούστου 2014 και τη συμμετοχή σας μπορείτε να τη δηλώσετε μέχρι εκείνη την ημέρα στις 23.30 το βράδυ. Η κλήρωση για την ανάδειξη και των δύο νικητών θα γίνει με τη βοήθεια του random.org τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο site. 

Καλή επιτυχία σε όλους!

More Stories
H Swatch προσκαλεί τους Έλληνες καλλιτέχνες σε ένα φανταστικό art project