Διαρροή των specs του Samsung Galaxy Gear

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Gear, του πολυαναμενόμενου smartWatch της Samsung και το Amongtech.com ισχυρίζεται ότι έχει όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά διαθέσιμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, λοιπόν, έχουμε μια συσκευή με οθόνη τεχνολογίας OLED, με επιφάνεια αφής, διαγωνίου 2,5 ιντσών, σε ανάλυση 320×320 pixels. Στο εσωτερικό του υπάρχει επεξεργαστής διπλού πυρήνα στο 1,5 GHz και εμπρός μία κάμερα με φακό 4 Megapixel με ικανότητα λήψης βίντεο στα 720p.

Η μνήμη RAM θα είναι 1GB, ενώ θα υπάρχει επιλογή να το παραγγείλει κανείς με αποθηκευτικό χώρο 8 GB ή 6 GB. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android Jelly Bean.

To smartWatch υπόσχεται αυτονομία 10 ωρών, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με ηχεία πάνω στο λουράκι του. Θα είναι επίσης εφοδιασμένο με επιταχυνσιόμετρο, όπως ένα κοινό smartphone, αλλά και με πομποδέκτη Bluetooth 4.0. Στη φωτογραφία φαίνεται μία πατέντα που κατέθεσε η Samsung πρόσφατα και μπορεί να αποτελεί τη βάση σχεδιασμού του νέου μοντέλου.

More Stories
Το νέο μας τεύχος κυκλοφόρησε!