Διαγωνισμός για τα δύο χρόνια Watchlovers

Πλήρως ανανεωμένο είναι το Watchlovers.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα που φιλοξενεί πάνω από 45 διαφορετικές μάρκες ρολογιών σε τιμές που ξεκινούν από τα 30 μέχρι μερικές χιλιάδες ευρώ σε ανδρικά,γυναικεία και παιδικά ρολόγια καθώς και  ανδρικά και γυναικεία κοσμήματα και αξεσουάρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα ρολόγια είναι αγορασμένα από την εκάστοτε επίσημη αντιπροσωπεία και καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση, ενώ το Watchlovers.gr προσφέρει δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι επισκέπτες του μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με άτοκες δόσεις, με πιστωτική κάρτα.

Το αναβαθμισμένο Watchlovers.gr είναι πλήρως επανασχεδιασμένο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αρχική σελίδα όπου οπτικοποιήθηκαν εκτός από τις κύριες κατηγορίες ρολογιών, τα brands, οι δωροεπιταγές, οι προσφορές καθώς και άλλες κατηγορίες όπως τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Παράλληλα, βελτιώθηκε το κύριο μενού επιλογών ώστε με ένα κλικ ο επισκέπτης να φτάνει πιο εύκολα στο προϊόν ή την κατηγορία που τον ενδιαφέρει, ακόμα και να φιλτράρει βάσει της τιμής ή του brand.

Δημιουργήθηκε μια εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης, η οποία ονομάζεται “WatchSearch” από όπου ο επισκέπτης επιλέγει ανάμεσα σ’ ένα πλήθος από κριτήρια όπως:  φύλο, brand, τιμή, στυλ, μηχανισμό, χρώμα λουράκι, κ.α. ώστε να βρει εύκολα το ρολόι που του ταιριάζει. Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι βελτιώθηκε σημαντικά ο τρόπος παρουσίασης των αποτελεσμάτων αναζήτησης, ενώ ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να φιλτράρει πολύ εύκολα τα αποτελέσματα βάσει τιμής, χαρακτηριστικών.

Αρκετά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ρολογιών έχουν οπτικοποιηθεί με χρήση εικονιδίων, ενώ επιλεγμένα ρολόγια έχουν εμπλουτιστεί με τα επίσημα video των αντιπροσωπειών. Τέλος, ο επισκέπτης μπορεί να κάνει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια της αγορές τους κάνοντας login μέσω facebook, είτε χρησιμοποιώντας την λειτουργία “Γρήγορης Πληρωμής” όπου του ζητούνται μόνο οι απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν την παραγγελία του.

Το Watchlovers.gr είναι μέλος του GRECA e commerce association και είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει εφαρμόσει το μέτρο των δωροεπιταγών, οι οποίες αποστέλλονται με ένα email και δίνουν την δυνατότητα στον πελάτη πολύ άμεσα να κάνει το δώρο του σε όποιον το επιθυμεί. Μπείτε και εσείς στο www.Watchlovers.gr και καλές αγορές!

To Watchlovers γιορτάζει τα δύο του χρόνια μαζί μας και προσφέρει 10 δωροεπιταγές ύψους 20 ευρώ σε 10 τυχερούς που θα προκύψουν απο την κλήρωσή μας. Για να κερδίσετε μία από τις δωροεπιταγές, αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2015 για να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα ψώνια σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα με έκπτωση. 

Καλή σας τύχη!

The premium watch magazine

More Stories
Βίντεο για τα 40χρονα του Royal Oak