Διαγωνισμός φωτογραφίας από τη Raymond Weil

H Raymond Weil διοργανώνει έναν διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας, για 8η συνεχή χρονιά. Επίσημη ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού είναι η 1η Οκτωβρίου 2013 και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες φωτογράφους.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι η μουσική, ένα από τα αγαπημένα θέματα της Raymond Weil. Το πρώτο βραβείο είναι χρηματικό (5.000 δολάρια). Η φωτογραφία που θα το κερδίσει θα βρίσκεται στο περίπτερο της Raymond Weil στην ερχόμενη έκθεση της Βασιλείας.   

Συνολικά οι 20 καλύτερες φωτογραφίες θα επιλεγούν και θα παρουσιαστούν online μέσα από το website της ωρολογοποιίας, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ψηφίσουν για την καλύτερη. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των φωτογραφιών είναι η 29η Νοεμβρίου 2013, ώρα 11.00 GMT. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014. 

Στην εικόνα βλέπετε την νικητήρια φωτογραφία του περσινού διαγωνισμού, από την φωτογράφο Ana Maria Cortesão. Περισσότερες πληροφορίες για τον εν λόγω διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ

More Stories
Perpetual Moon 38 Eclipse I by Arnold & Son