Δείτε και ακούστε το Christophe Claret Allegro

Το όνομα Allegro δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύει ένα minute repeater και το νέο δημιούργημα που παρουσίασε η Christophe Claret ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Το στοιχείο που το διαφοροποιεί από τα άλλα minute repeaters είναι ότι το Allegro είναι πλήρως αδιάβροχο, στοιχείο που θα εκτιμήσει ο κάτοχός του, ειδικά σε συνθήκες αυξημένης υγρασίας. To Allegro φορά τον Caliber ALG89, ο οποίος έχει κούρδισμα στο χέρι και αποτελείται από 520 μέρη. Φέρει 39 Λίθους και έχει power reserve 60 ώρες, ενώ εκτελεί 21.600 ταλαντώσεις ανά ώρα.

Υποστηρίζει ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα, έχει μεγάλο παράθυρο για την ημερομηνία και έχει ένδειξη ώρας GMT με ένδειξη ημέρας και νύχτας. Η κάσα του έχει διάμετρο 45 mm και είναι κατασκευασμένη από συνδυασμό τιτανίου και ροζ χρυσού. Φορά μαύρο δερμάτινο λουράκι και είναι limited edition στα 20 κομμάτια.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε πώς παρουσιάστηκε το Christophe Claret Allegro στην φετινή Baselworld από τον ίδιο τον δημιουργό του, καθώς και το προϊοντικό φιλμ για το νέο ρολόι, όπου θα ακούσετε και τους ήχους που παράγει.

 

More Stories
Roger Cooper & Andrew Herman: Οι συνιδρυτές της Panzera μιλούν στο Chronos Plus