Chronos Plus Issue 44: γιορτινό, συλλεκτικό και πλήρως ενημερωμένο, με κορυφαίες αποκλειστικότητες που δεν πρέπει να χάσετε

Στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα, στρέφουμε τους προβολείς στη μεγάλη νικήτρια του Grand Prix της Γενεύης, MB&F.

 

Ο ισχυρός άνδρας της μάρκας Maximilian Büsser και ο Ιρλανδός ωρολογοποιός Stephen McDonnell μάς ξεναγούν στα μυστικά του καλύτερου ρολογιού της χρονιάς. Πλάι σε αυτό, παρουσιάζουμε ένα-ένα τα 19 ρολόγια που διακρίθηκαν φέτος στα Όσκαρ της ωρολογοποιίας.

Κοντά μας έχουμε και τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ψυχή του κοσμηματοπωλείου Inglessis, ο οποίος μας μιλά για τα 133 χρόνια ιστορίας και τα σχέδιά του για το μέλλον ενός από τα πλέον αναγνωρίσιμα καταστήματα της Αθήνας.

Παρουσιάζουμε επίσης τα πιο πολύπλοκα και συλλεκτικά μοντέλα της χρονιάς που φεύγει και, ειδικά για το γυναικείο κοινό μας, τις πιο πολυτελείς προτάσεις των οίκων που συνδυάζουν ιδανικά την ωρολογοποιία με την υψηλή κοσμηματοποιία.

 

Στην καρδιά του χειμώνα, κάνουμε κατάδυση, μαζί με τη Rolex, στην άβυσσο της Τάφρου των Μαριανών και παρουσιάζουμε το απόλυτο καταδυτικό ρολόι της, αδιάβροχο ως τις 11.000μ. Γνωρίζουμε ενδιαφέρουσες μάρκες που κάνουν τώρα το ντεμπούτο τους στην ελληνική αγορά και φωτίζουμε τα γιορτινά μας με τις πιο περίτεχνες δημιουργίες της τέχνης της κοσμηματοποιίας.

More Stories
Hands On video με το Alpina Heritage Pilot Limited