Chopard L.U.C. Lunar One

To Chopard L.U.C. Lunar One είναι ένα ρολόι που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο. Το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο η πανέμορφη αισθητική του, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζει τις φάσεις της Σελήνης. 

Η κάσα του από ροζ χρυσό έχει διάμετρο 43 mm, με τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται το δερμάτινο λουράκι να έχουν επανασχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν μεγαλύτερη άνεση στον κάτοχό του. Εκτός από το κρύσταλλο ζαφειριού εμπρός, διαφανές είναι και το πίσω μέρος με το logo L.U.C. να είναι χαραγμένο πάνω στην κορώνα. 

Οι αριθμοί πάνω στο καντράν είναι λατινικοί με τους κεντρικούς δείκτες να δείχνουν την ώρα και τα λεπτά, την ημερομηνία να εμφανίζεται σε δύο παράθυρα στο 12, οι ημέρες της εβδομάδας εμφανίζονται σε ένα υποκαντράν μαζί με την 24ωρη ένδειξη της ώρας στο 9, ενώ στο 3 υπάρχει ένα ακόμα υποκαντράν το οποίο δείχνει τους μήνες και το δίσεκτο έτος. Στο 6 υπάρχει το υποκαντράν των δευτερολέπτων, το οποίο περιέχει τις ενδείξεις των φάσεων της Σελήνης. Η Σελήνη περιστρέφεται γύρω από έναν άξονα μέσα στο υποκαντράν με μοναδική ακρίβεια.

Στο εσωτερικό του ρολογιού υπάρχει ο μηχανισμός L.U.C. 96.13-L, ο οποίος έχει πιστοποίηση χρονομέτρου από την COSC έχει τη Σφραγίδα της Γενεύης και εμφανίζει power reserve 70 ώρες. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα και αποτελείται από 32 λίθους.  

More Stories
Οι λαγοί της Hublot γιορτάζουν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά