CENTRAL SECOND Purple από την Moritz Grossmann

Κομψό, με σπορ διάθεση και έντονα εκφραστικό χρώμα στο καντράν, το νέο Central Second Purple της Moritz Grossman είναι εδώ

 

Το δημοφιλές CENTRAL SECOND που παρουσίασε η Moritz Grossmann πέρυσι, αλλάζει εμφάνιση και ανανεώνεται. Με το εντυπωσιακό γυαλιστερό μωβ καντράν και το μαύρο, ραμμένο στο χέρι, λουράκι από δέρμα Kudu, προσθέτει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στο καρπό.

Η σύγχρονη σπορ εμφάνιση του πρωτότυπου μοντέλου, αναδεικνύεται στο Central Second Purple με τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις και τον γυαλισμένο ατσάλινο δευτερολεπτοδείκτη, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του καντράν, αντί για το υποκαντράν στο 6 που χαρακτηρίζει τη πλειοψηφία των μοντέλων της μάρκας.

Η κάσα διαμέτρου 41mm είναι κατασκευασμένη από ατσάλι, με γυαλιστερό φινίρισμα και φιλοξενεί το εντυπωσιακό μωβ καντράν με την τελείωμαsunray, στο οποίο ξεχωρίζουν οι λευκές ενδείξεις και οι δείκτες που φέρουν επίστρωση HyCeram Luminex, υλικό που διευκολύνει την αναγνωσιμότητα στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Πρόκειται για ένα υβριδικό κεραμικό, το οποίο περιλαμβάνει ισχυρές φωταυγείς χρωστικές που λάμπουν στο σκοτάδι έντονα, έχουν μεγάλη διάρκεια και παράγουν πράσινο χρώμα.

Το ρολόι εξοπλίζει ο κουρδιστός στο χέρι caliber 100.11 ο οποίος φέρει ασορτί μωβ βίδες και είναι ορατός από το πίσω μέρος του ρολογιού. Είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση 25 κομματιών και θα το βρείτε στην online boutique της Moritz Grossmann.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μάρκα εδώ.

More Stories
Ένα ρολόι για προστασία από… λυκανθρώπους!