Cartier Rotonde de Cartier Perpetual Calendar

To Rotonde de Cartier Perpetual Calendar λειτουργεί με τον αυτόματο manufactured μηχανισμό Caliber 9422 MC, που έχει 33 λίθους, αποτελείται από 293 μέρη, εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα και έχει power reserve 52 ώρες. 

Υποστηρίζει ώρα, λεπτά, ημέρα με retrograde ένδειξη, μήνα, ένδειξη δίσεκτου έτους και ημερομηνία. Η κάσα είναι από λευκό χρυσό 18 Καρατίων με διάμετρο 40,5 mm. Φέρει κρύσταλλο ζαφειριού και κορώνα, επίσης από λευκό χρυσό, διακοσμημένο με ζαφείρι cabochon. 

Το καντράν είναι λευκό, γαλβανισμένο με διακόσμηση guilloche και φέρει silvered open work μέρη για τις ενδείξεις των ωρών και του perpetual calendar με διακόσμηση sun ray. Οι ενδείξεις είναι λατινικοί αριθμοί και οι δείκτες είναι μπλε από ατσάλι σε σχήμα σπαθιού. Οι υπόλοιποι δείκτες είναι σε σχήμα σφυριού. 

Ο μήνας διαβάζεται σε υποκαντράν στο 12, ενώ εκεί εμφανίζεται και η ένδειξη του δίσεκτου έτους.Η retrograde ένδειξη της ημέρας βρίσκεται στο 6, ενώ η ημερομηνία διαβάζεται κεντρικά με δείκτη σε σχήμα σφυριού. Φοράει καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα. 

More Stories
Ένα μουσικό καλοκαίρι στη Βιέννη