Breitling Chronomat 44 GMT

Μια από τις προτάσεις της Breitling για φέτος είναι το νέο Chronomat 44 GMT με μικρότερη κάσα, που είναι έτοιμο να φορεθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτή η νέα έκδοση ξεχωρίζει για την περιστρεφόμενη στεφάνη της, που εμφανίζει μια τρίτη χρονική ζώνη με 24ωρη ένδειξη.

Μ’ αυτό το ρολόι η Breitling κατορθώνει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε ταξιδιώτη, δηλαδή να περάσει σε χρόνο μηδέν στην ώρα και την ημερομηνία του τόπου προορισμού του χωρίς να απωλέσει την ώρα του τόπου διαμονής του σε 24ωρη βάση και χωρίς καμία απώλεια στο καντράν των λεπτών. Ο μηχανισμός που εξοπλίζει το Chronomat 44 GMT και είναι υπεύθυνος για την ευκολία στη χρήση των ενδείξεων, είναι ο manufactured αυτόματος Breitling Caliber 04, που εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα, έχει 47 λίθους και power reserve πάνω από 70 ώρες.

Φέρει πιστοποίηση χρονομέτρου C.O.S.C. και υποστηρίζει ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα, ημερομηνία, δεύτερη χρονική ζώνη με 24ωρη ένδειξη στο καντράν, τρίτη χρονική ζώνη στη στεφάνη, λειτουργία χρονογράφου που μετρά το 1/4ο του δευτερολέπτου και ταχυμετρική κλίμακα. Η κάσα είναι από ατσάλι με διάμετρο 44mm και φέρει θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού με αντι-ανακλαστική επικάλυψη και οδοντωτή στεφάνη που περιστρέφεται προς δύο κατευθύνσεις. Το καντράν διατίθεται σε αποχρώσεις Sierra silver, μαύρου όνυχα, μεταλλικό ή μπλε ή γκρι Blackeye ή μεταλλικό καφέ.

Οι δείκτες και οι ενδείξεις έχουν επικάλυψη superluminova, φέρει δε υποκαντράν στο 3 και στο 6 για τα 30 λεπτά και τις 12 ώρες του χρονογράφου και στο 9 για τα μικρά δευτερόλεπτα. Τα δευτερόλεπτα του χρονογράφου διαβάζονται κεντρικά, ενώ ένας ακόμα κεντρικός δείκτης με αιχμή σαν βέλος δείχνει τη δεύτερη χρονική ζώνη. Το παράθυρο της ημερομηνίας βρίσκεται στο 4:30. Περιμετρικά του καντράν βρίσκεται η ταχυμετρική κλίμακα. Διατίθεται με λουράκι από δέρμα Barenia ή κροκόδειλου, ή από rubber Ocean Racer ή rubber Diver Pro ή μπρασελέ από ατσάλι και είναι αδιάβροχο στα 200μ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοελλάς

More Stories
Teaser της Rolex για τη Baselworld 2014