Αύξηση πτήσεων Delta από Αθήνα

Από τις 2 Ιουνίου 2015, η Delta Airlines προσθέτει πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Διεθνούς Αερολιμένα της Νέας Υόρκης John F. Kennedy. Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία άρχισε εκ νέου το εποχιακό καλοκαιρινό της πρόγραμμα στις 20 Μαρτίου με καθημερινές πτήσεις αλλά αυξάνει τις συχνότητες εξαιτίας της υψηλής ζήτησης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Συνολικά, οι 12 εβδομαδιαίες πτήσεις της Delta θα προσφέρουν περισσότερες από 83.000 θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου. Πέρσι, 87.800 επιβάτες ταξίδεψαν με την απευθείας πτήση μεταξύ του Big Apple και της Αθήνας, σημειώνοντας αύξησης της τάξης του 16,6% σε σύγκριση με το 2013.

Ενόψει των νέων πτήσεων, οι εργαζόμενοι της Delta στο αεροδρόμιο της Αθήνας φιλοξένησαν το περασμένο σαββατοκύριακο εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων στο πλαίσιο των ετήσιων εορταστικών εκδηλώσεων της αεροπορικής εταιρείας για την Ημέρα της Ελπίδας, μέσω των οποίων συγκεντρώνονται χρήματα για την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία. Περισσότερα από 100 αεροδρόμια συμμετείχαν στις φετινές εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών τα αεροδρόμια της Ρώμης, το Ναρίτα του Τόκυο, του Λονδίνου, της Βοστώνης και της Μαδρίτης. Εκδηλώσεις διοργανώθηκαν επίσης και στα κεντρικά της Delta στην Ατλάντα κατά τη διάρκεια του μήνα. Ο παγκόσμιος στόχος είναι η συγκέντρωση 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. Πέρσι, το προσωπικό και οι επιβάτες της Delta δώρισαν 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρόγραμμα των επιπλέον πτήσεων της Delta μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης/JFK διαμορφώνεται ως εξής:

Αριθμός πτήσης

Αναχώρηση

Άφιξη

DL45

Αθήνα στις 2¨20 μ.μ. (Δευτέρα/Τρίτη /Τετάρτη/Πέμπτη/Σάββατο) – έναρξη στις 2 Ιουνίου

Νέα Υόρκη-JFK στις 6:10 μ.μ.

DL44

Νέα Υόρκη-JFK στις 7:30 μ.μ. (Δευτέρα/Τρίτη/Τετάρτη/Παρασκευή/ Κυριακή) έναρξη την 1η Ιουνίου

Αθήνα στις 12¨35 μ.μ. (επόμενη ημέρα)

 

Το υπάρχον πρόγραμμα της Delta μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης διαμορφώνεται ως εξής: 

Αριθμός πτήσης

Αναχώρηση

Άφιξη

DL41

Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι (καθημερινά)

Νέα Υόρκη-JFK στις 3:45 μ.μ.

DL40

Νέα Υόρκη-JFK στις 4:30 μ.μ.  (καθημερινά)

Αθήνα στις 9:30 π.μ. (επόμενη ημέρα)

Οι πτήσεις της Delta προς την Αθήνα θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A330-300 και Boeing 767-300, τα οποία διαθέτουν καθίσματα που μετατρέπονται σε κρεβάτια με άμεση πρόσβαση στον διάδρομο, σε σχηματισμό 1x2x1, στην κατηγορία Delta One. Οι επιβάτες που πετούν στη θέση Delta Comfort+, την προνομιακή οικονομική θέση της Delta, επωφελούνται μέχρι και 10 εκατοστά επιπλέον χώρο για τα πόδια και 50% περισσότερη ανάκλιση του καθίσματος σε σύγκριση με τα κανονικά καθίσματα της Βασικής Καμπίνας της Delta καθώς και προτεραιότητα στην επιβίβαση. Επίσης, η επέκταση της υπηρεσίας Wi-Fi περιλαμβάνεται στις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η Delta στον διεθνή στόλο αεροσκαφών της.

Η Delta βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των επιβατών στους Τερματικούς Σταθμούς 4 και 2 στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης. Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με την απευθείας πτήση της Delta για Νέα Υόρκη μπορούν να καλέσουν την ομάδα κρατήσεων της Delta στο 14654, να επισκεφθούν το delta.com ή να επικοινωνήσουν με τον τοπικό ταξιδιωτικό τους πράκτορα. 

More Stories
Η επιτυχημένη καμπάνια του Argon SpaceOne