Arnold & Son: Ultrathin Tourbillon

Λεπτεπίλεπτο και ανάγλυφο, το καντράν της νέας δημιουργίας από την Arnold & Son τραβάει τα βλέμματα

Το εξαιρετικά λεπτό tourbillon της Arnold & Son παρουσιάζεται σε δύο νέες εκδοχές. Έρχονται με επανασχεδιασμένη κάσα με λεπτό προφίλ, μόλις 8,3mm και θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού που επιτρέπει στo tourbillon και το καντράν να λάμψουν.

Τα ρολόγια φορούν κάσα από κόκκινο χρυσό 18Κ ή πλατίνα 950 και έχουν διάμετρο 41.5mm. To ανάγλυφο καντράν έρχεται σε δύο αποχρώσεις μπλε σκούρο και πράσινο, ενώ η ώρα διαβάζεται σε υποκαντράν από mother of pearl τοποθετημένο στο 12. Η Arnold & Son χρησιμοποίησε μια τεχνική γνωστή ως «Cosmic Grené» στα καντράν, άμεση αναφορά στην παρατήρηση των άστρων, η οποία περιλαμβάνει χρυσόσκονη αναμεμειγμένη με λάμψη αλουμινίου η οποία δημιουργεί ανάγλυφη επιφάνεια όπως και η αμμοβολή. Έπειτα χρωματίζεται: μπλε για το Ultrathin Tourbillon σε κόκκινο χρυσό και πράσινο για την έκδοση από πλατίνα.

Το tourbillon δεσπόζει αρχοντικά στο 6, και το power reserve του διαρκεί τουλάχιστον 100 ώρες, αξιοσημείωτη απόδοση για ένα εξαιρετικά λεπτό tourbillon.

Στην καρδιά του Ultrathin Tourbillon βρίσκεται ο κουρδιστός στο χέρι μηχανισμός A&S8300, του οποίου η αρχιτεκτονική και η φινέτσα χαρακτηρίζουν αυτή τη συλλογή. Με πάχος μόλις 2,97 mm, αυτό το tourbillon με τα εκλεπτυσμένα φινιρίσματα είναι ένα από τα πιο λεπτά που έχουν σχεδιαστεί ποτέ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

More Stories
Hublot Antikythera SunMoon