Αποκαλύψεις για το Google SmartWatch

Μετά τις τόσες εταιρείες που έχουν παρουσιάσει το δικό τους smartWatch αποτελεί απορίας άξιον το γεγονός ότι η Google έχει παραμείνει μέχρι στιγμής εκτός. Η κατάσταση αναμένεται όμως, να αλλάξει σύντομα. 

Οι πληροφορίες που διαρρέουν από τον συνήθως έγκυρο Evleaks στο Twitter είναι σαφείς και δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών. Η Google ετοιμάζει το δικό της smartWatch, με τη βοήθεια της LG που θα το κατασκευάζει. Η οθόνη του θα είναι τεχνολογίας IPS LCD, διαγωνίου 1,65 ιντσών, με ανάλυσης 280×280 pixels. H μνήμη RAM της συσκευής θα είναι 512ΜΒ και θα έχει αποθηκευτικό χώρο 4 GB. 

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμα το ποιος θα είναι ο επεξεργαστής του, ενώ θα υπάρχει και ένα Software Development Kit για τους Developers, προκειμένου να μπορούν να αναπτύσσουν εφαρμογές ειδικά για το ρολόι. Πάντως, με το Google I/O 2014, το μεγάλο ετήσιο event της Google να είναι προγραμματισμένο για τις 25 και 26 Ιουνίου 2014, μάλλον θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για παρουσίαση της συσκευής εκείνες τις ημέρες.

More Stories
O Luke Evans και τα επετειακά Bvlgari Roma