Αποκαλύψεις για το Google SmartWatch

Μετά τις τόσες εταιρείες που έχουν παρουσιάσει το δικό τους smartWatch αποτελεί απορίας άξιον το γεγονός ότι η Google έχει παραμείνει μέχρι στιγμής εκτός. Η κατάσταση αναμένεται όμως, να αλλάξει σύντομα. 

Οι πληροφορίες που διαρρέουν από τον συνήθως έγκυρο Evleaks στο Twitter είναι σαφείς και δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών. Η Google ετοιμάζει το δικό της smartWatch, με τη βοήθεια της LG που θα το κατασκευάζει. Η οθόνη του θα είναι τεχνολογίας IPS LCD, διαγωνίου 1,65 ιντσών, με ανάλυσης 280×280 pixels. H μνήμη RAM της συσκευής θα είναι 512ΜΒ και θα έχει αποθηκευτικό χώρο 4 GB. 

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμα το ποιος θα είναι ο επεξεργαστής του, ενώ θα υπάρχει και ένα Software Development Kit για τους Developers, προκειμένου να μπορούν να αναπτύσσουν εφαρμογές ειδικά για το ρολόι. Πάντως, με το Google I/O 2014, το μεγάλο ετήσιο event της Google να είναι προγραμματισμένο για τις 25 και 26 Ιουνίου 2014, μάλλον θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για παρουσίαση της συσκευής εκείνες τις ημέρες.

More Stories
Limited Edition Kisai Quasar από την Tokyoflash