And the winner is…

Έγινε η κλήρωση για το μοναδικό καταδυτικό ρολόι της Marea και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον νικητή μας. 

Στο σημείο αυτό θα αναφέρουμε ότι είχαμε συνολικά 440 συμμετοχές, οι οποίες πήραν άυξοντα αριθμό ανάλογα με την σειρά αποστολής της φόρμας με τα στοιχεία τους στο post του διαγωνισμού, μέχρι και τις 11 Αυγούστου. 

Όλες οι συμμετοχές συγκεντρώθηκαν σε ένα φύλλο εργασίας του Excel, ταξινομημένες κατά αύξοντα αριθμό. Έπειτα, επισκεφθήκαμε το site www.random.org, όπου και βάλαμε στην κληρωτίδα όλους τους αριθμούς από το 1 έως και το 440 και ζητήσαμε από το σύστημα να επιλέξει έναν αριθμό τυχαία. Επιλέχθηκε ο αριθμός 51 που αντιστοιχεί στην κ.Μαρία Βαρδάκη από τη Δάφνη Αττικής. 

Το site μας θα επικοινωνήσει με την τυχερή νικήτρια για τις λεπτομέρειες της αποστολής του δώρου της μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Της ευχόμαστε συγχαρητήρια.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για τη συμμετοχή, ενώ σας ενημερώνουμε ότι οι μοναδικοί μας διαγωνισμοί θα συνεχιστούν όλο τον χρόνο, επομένως μείνετε συντονισμένοι γιατί μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί την επόμενη φορά!

More Stories
Η νέα καμπάνια “Rolex and Icons”