Amadeus Taxi & Transfer

Η Amadeus εξαλείφει την απόσταση ανάμεσα στην αρχή και το τέλος του αεροπορικού ταξιδιού, ανακοινώνοντας το λανσάρισμα της λύσης Amadeus Taxi & Transfer, σε συνεργασία με την Cabforce και την Scandinavian Airlines (SAS) να είναι ο πρώτος συνεργάτης που θα υιοθετήσει τη λύση. 

Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν πλέον να ενσωματώσουν μια  “one stop shop” υπηρεσία στην ιστοσελίδα τους, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα πρόσθετων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες τους, με σκοπό την αύξηση των κρατήσεων και των εσόδων τους.

Η Cabforce, μια κορυφαία εταιρεία στην αγορά προκαθορισμένων λύσεων taxi transfer, θα προσφέρει την εμπειρία και την εξιδείκευσή της στην βελτιστοποίηση της διαδικασίας κρατήσεων και την εξαιρετική επικοινωνία με τους πελάτες της για να συμβάλει στην αύξηση της υιοθέτησης της νέας λύσης. Οι υπηρεσίες της Cabforce είναι ήδη διαθέσιμες μέσα από τη λύση Amadeus e-Travel Management και από το Amadeus Selling Platform, αλλά αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που μια υπηρεσία ταξί ενσωματώνεται στο διαδικτυακό τόπο μιας αεροπορικής εταιρείας. Το περιεχόμενο της Cabforce είναι διαθέσιμο σε έξι ηπείρους και οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν το επόμενο διάστημα για να προσθέσουν περισσότερους προορισμούς στην λίστα.  

Η λύση Amadeus Taxi & Transfer είναι διαθέσιμη προς κράτηση μέσα από το διαδικτυακό τόπο της SAS, ενώ αρκετές άλλες αεροπορικές εταιρείες αναμένεται να εφαρμόσουν στο μέλλον τη λύση. Αυτή η συμφωνία έρχεται σε μια περίοδο όπου η εστίαση των αεροπορικών εταιρειών στρέφεται στις βοηθητικές υπηρεσίες, σαν μια συμπληρωματική πηγή εσόδων, ενώ παράλληλα οι ταξιδιώτες αναζητούν την απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία, την οποία η λύση προσφέρει.   

More Stories
Η νέα καμπάνια της Patek Philppe