1 χρόνος jamjar

Τον πρώτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του στην ελληνική αγορά γιορτάζει το jamjar.gr, η πρώτη ελληνική πλατφόρμα αγοράς και πώλησης των πιο λαχταριστών χειροποίητων δημιουργιών.  Με κεντρικό σκοπό την ανάδειξη της αξίας του χειροποίητου προϊόντος και φυσικά, την ενθάρρυνση και προώθηση της ελληνικής δημιουργίας, η ‘οικογένεια’ του jamjar συνεχίζει να μεγαλώνει, κερδίζοντας σταθερά την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δημιουργών και καταναλωτών.

Το jamjar που άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες και υποδέχθηκε τους πρώτους του πελάτες τον περσινό Οκτώβριο,  συνεργάζεται με τους πιο ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς, φιλοξενώντας πλέον 100 μοναδικά jamjarshops από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα,  Ναύπλιο, Κρήτη, Ρόδος, Πρέβεζα, Σέρρες, Λακωνία Φολέγανδρος, Χίος, Λέσβος, Κεφαλονιά) που εκθέτουν και πουλούν περισσότερες από 2.000 πρωτότυπες, εντυπωσιακές και αισθητικά προσεγμένες χειροποίητες δημιουργίες, από τα πιο  stylish και ξεχωριστά κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα, μέχρι τα πιο ιδιαίτερα είδη σπιτιού/τέχνης, παιδικά κ.α.

Αναγνωρίζοντας τις χειροποίητες δημιουργίες ως τη νέα τάση που ήρθε για να μείνει και με ενθουσιασμό για τις μικρές ιστορίες που συνοδεύουν κάθε αντικείμενο, οι Ελληνίδες fashionistas   δείχνουν ολοένα και περισσότερο την προτίμησή τους στο jamjar και τους ξεχωριστούς ανεξάρτητους δημιουργούς του, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει περισσότερες από 900 παραγγελίες, και αποκτήσει περισσότερες από 1.400 λαχταριστές χειροποίητες δημιουργίες.  1 στις 2 δε επιστρέφει ξανά και ξανά για να επισκεφθεί ηλεκτρονικά και άλλα jamjarshops και να αγοράσει ακόμα πιο πολλά χειροποίητα αντικείμενα, με τη μέση αξία του καλαθιού της να ξεπερνά συνήθως τα 40 Ευρώ, ποσό που αυξάνεται συστηματικά όσο η πλατφόρμα εδραιώνει τη θέση της στην αγορά. Σημαντικότατο μέρος του γυναικείου κοινού του jamjar (25%) χρησιμοποιεί το tablet ή και το smartphone για την ολοκλήρωση της παραγγελιάς του, ενώ για το 65% η αντικαταβολή παραμένει ο κύριος τρόπος πληρωμής.

Οι συνιδρύτριες του jamjar.gr, Εύα Επιτροπάκη  & Βέρα Παπαγγελοπούλου  σχολίασαν σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένες που το jamjar συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του στην ελληνική αγορά. Tο jamjar απαρτίζεται από 100 online καταστήματα και δημιουργούς από όλη την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αμείωτους ρυθμούς και με πολύ μεγάλη όρεξη, με σκοπό να τους βοηθήσουμε να προωθήσουν τη δουλειά τους στο ευρύτερο κοινό του διαδικτύου και να δώσουν μια δυνατή ώθηση σε αυτό που αγαπούν.  Σε αυτό τον ένα χρόνο, το γυναικείο καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε πραγματικά το jamjar, ενθουσιάστηκε με το ταλέντο και το μεράκι των δημιουργών μας και μας έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του. Με αυτό στο μυαλό, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να διαλέγουν μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία μοναδικών χειροποίητων δημιουργιών, εκείνες που τους ταιριάζουν περισσότερο, εκείνες που κολλάνε στο μυαλό τους, εκείνες που θα λαχταρούν να αποκτήσουν όπως ένα βαζάκι με τη μαρμελάδα της μαμάς».

More Stories
Η Vacheron με την Orchestre de la Suisse Romande