Πέντε ανεξάρτητες μάρκες στο Barton 7

Τη δική τους έκθεση στη Γενέυη, οργάνωσαν πέντε ανεξάρτητες μάρκες, και μας υποδέχονται στο Barton 7 από τις 27 Μαρτίου ως τις 2 Απριλίου

 

Bianchet, Le Rhöne, Schwarz Etienne, Singer Reimagined και The Unnamed Society, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα watch show στον εντυπωσιακό χώρο του Barton 7. Με αίσθηση ενότητας, διαφάνειας και κοινών αξιών, το BARTON 7 αποπνέει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ως ένας χώρος ανοιχτός στο ευρύ κοινό, με δωρεάν είσοδο– ένας χώρος δικτύωσης και σύνδεσης για επαγγελματίες και συλλέκτες, ο οποίος αναδεικνύει το ελεύθερο πνεύμα της ανεξάρτητης Υψηλής Ωρολογοποιίας.

“Είμαστε πρώτα και κύρια επιχειρηματίες, τεχνίτες, δημιουργικοί, ανοιχτόμυαλοι, εργαζόμαστε πάντα για τις καλύτερες λύσεις! Αυτή η νοοτροπία είναι που τροφοδότησε την επιθυμία μας να βρεθούμε μαζί και να δημιουργήσουμε έναν χώρο που αντανακλά ποιοι είμαστε και τι πρεσβεύουμε.  Δημιουργούμε κομμάτια που προσφέρουν μοναδική αισθητική και ψυχή επειδή παράγονται σε περιορισμένη παραγωγή, μερικά ακόμη και κατά παραγγελία, αλλά και επειδή προέρχονται από σχεδιαστές που υπερασπίζονται την τέχνη της ωρολογοποιίας, το θράσος, την επιδεξιότητα και την τεχνική δεξιοτεχνία. Η ανθρώπινη αυθεντικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της δουλειάς μας και αυτό ακριβώς αναζητούν οι πελάτες μας. Το BARTON 7 είναι και θα είναι σαν εμάς: ανθρώπινο, υποστηρικτικό, μοντέρνο και με τη χαρά να μοιραζόμαστε και να είμαστε μαζί», δηλώνουν συλλογικά οι μάρκες.

Κάθε μάρκα θα καλωσορίσει πελάτες και μέσα σε εξατομικευμένους χώρους που κυμαίνονται από 5 έως 40 m². Κοινόχρηστοι χώροι με μπαρ, catering, χώρο τηλεδιάσκεψης, καναπέδες, φυσικό φως, όλα στη γωνία του Quai du Mont-Blanc, σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία δίπλα στη λίμνη.

More Stories
Girard-Perregaux Tourbillon Bi-Axial Tantalum