Η νέα συλλογή κοσμημάτων Lunaria Alta από τον Marco Bicego

H εμβληματική συλλογή Lunaria επεκτείνεται με την σειρά Alta, την πιο πολυτελή και πολύτιμη συλλογή του οίκου ως τώρα

 

Η Lunaria, μια από τις πιο εμβληματικές συλλογές του Ιταλού σχεδιαστή, γεννήθηκε το 2014 εμπνευσμένη από την αγάπη του Marco Bicego για τη φύση και τα σχήματα που συναντά κανείς σε μια βόλτα στην εξοχή. Η Lunaria Alta, αποτελεί επέκταση της ήδη αγαπητής μαμάς-συλλογής, η οποία αποτίνει φόρο τιμής στην ιταλική τεχνογνωσία και, φυσικά, υιοθετεί το σχεδιαστικό DNA της μάρκας. Τα κομμάτια της συλλογής είναι κατασκευασμένα από κίτρινο χρυσό 18Κ και είναι διακοσμημένα με διαμάντια ή ζαφείρια, που στο φως μοιάζουν με μικρές σταγόνες νερού πάνω στα φύλλα.

Τα χαρακτηριστικά φύλλα από χρυσό είναι φιλοτεχνημένα στο χέρι, με τη γνωστή Φλωρεντινή τεχνική χάραξης να δίνει την ρεαλιστική υφή στα σημεία που δεν καλύπτονται από τους πολύτιμους λίθους, ενώ περιμετρικά τους έχει τοποθετηθεί μια λεπτή κλωστή από γυαλισμένο χρυσό, δημιουργώντας ένα λαμπερό πλαίσιο.  Η ALTA είναι η πιο πολύτιμη συλλογή κοσμημάτων που έχει δημιουργήσει ποτέ ο οίκος, εξολοκλήρου χειροποίητη με έμφαση στη λεπτομέρεια, και με χρήση ποιοτικών υλικών και παραδοσιακών τεχνικών της ιταλικής χρυσοχοΐας. Είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν κάθε εμφάνιση, από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσθέτοντας φινέτσα και λάμψη.

 

«Βλέπουμε το High Jewelry ως την τέχνη της ανάδειξης των πολύτιμων λίθων. Η φύση, τα λουλούδια και τα φύλλα ήταν πάντα πηγές έμπνευσης για μένα, και εξακολουθούμε να είμαστε πολύ πιστοί σε αυτές τις έννοιες, γιατί μας δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξουμε τις παραδοσιακές τεχνικές χειροτεχνίας που χρησιμοποιούμε», εξηγεί ο Marco Bicego.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: Golden Times

More Stories
Ένα TAG Heuer Monaco Τitan γίνεται το τυχερό γούρι του Max Verstappen