Γνωρίστε το Excalibur Liu Wei Monotourbillon

Η συνεργασία μεταξύ της Roger Dubuis και του καλλιτέχνη Liu Wei απέδωσε ένα μοναδικό Excalibur με εντυπωσιακό καντράν

 

Μια δημιουργική αναπαράσταση του ζωντανού και περίπλοκου αστικού κόσμου είναι το Excalibur Liu Wei Monotourbillon, που δημιούργησε η Roger Dubuis σε συνεργασία με τον Κινέζο εικαστικό Liu Wei, στον οποίο παραχώρησε πλήρη πρόσβαση στο ατελιέ της στη Γενεύη. Τώρα, το εντυπωσιακό καντράν ζωντανεύει μέσω μιας έξυπνης δομής τριών στρωμάτων.

Το πρώτο είναι από κρύσταλλο ζαφειριού χαραγμένο με κάθετες γραμμές και στις δύο πλευρές, οι οποίες χρωματίστηκαν με το χέρι, σύμφωνα με μια διαδικασία υψηλής ακρίβειας. Το δεύτερο είναι η εμβληματική γέφυρα σε σχήμα αστεριού του κουρδιστού στο χέρι Caliber RD512, επανασχεδιασμένη από τον Liu Wei. Και το τρίτο είναι το οπίσθιο κρύσταλλο, χαραγμένο οριζόντια με λέιζερ και ζωγραφισμένο με το χέρι με χρωστικές UV.

Ο συνδυασμός κανονικών χρωμάτων και ποικιλιών UV δημιούργησε ένα εκλεπτυσμένο αρχιτεκτονικό βάθος κάτω από το υπεριώδες φως, χαρακτηρίζοντας την άποψη του καλλιτέχνη για την κοσμική ζωντάνια και ενέργεια. Το ρολόι διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 8 κομματιών, με κάσα, στεφάνη και κορώνα από τιτάνιο.

More Stories
Νέα συνεργασία: Breitling Χ Triumph