Γνωρίστε την NORQAIN

Μια νέα, πολλά υποσχόμενη ελβετική μάρκα θα βρίσκεται στη χώρα μας σύντομα 

Γεννημένη στις Ελβετικές Άλπεις, η NORQAIN είναι μια νεοσύστατη, ανεξάρτητη μάρκα ωρολογοποιίας που τολμά να ακολουθεί τον δικό της δρόμο. Με έδρα το Nidau (Biel/Bienne), εμπνέεται από την αγάπη για την ύπαιθρο και τον ενθουσιασμό της εξερεύνησης, δημιουργώντας ρολόγια που καλούν τους χρήστες τους να ζήσουν τη στιγμή. Το portfolio της συντίθεται από τρεις συλλογές -Adventure, Freedom και Independence-, οι οποίες περιλαμβάνουν αποκλειστικά αυτόματα μοντέλα, που μετρούν κάθε πολύτιμο δευτερόλεπτο με απόλυτη ακρίβεια. Όλα συναρμολογούνται με το χέρι από τους έμπειρους ωρολογοποιούς της και εξοπλίζονται από δύο αποκλειστικούς μηχανισμούς που παράγονται σε συνεργασία με τη manufacture Kenissi και είναι πιστοποιημένα χρονόμετρα -τον 3-hands NN20/1 και τον GMT ΝΝ20/2- αλλά και αξιόπιστους μηχανισμούς ETA και Sellita με ειδικά σχεδιασμένους ρότορες NORQAIN.

Η μάρκα ιδρύθηκε το 2018 από τον Ben Küffer, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου και έφερε στην ομάδα τον Ted Schneider, μέλος της οικογένειας που διοικούσε την Breitling επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, και τον Mark Streit, τον Ελβετό θρύλο του χόκεϊ επί πάγου και νικητή του Stanley Cup. Πρόκειται, λοιπόν για μια οικογενειακή επιχείρηση με όραμα που βασίζεται στη βιωσιμότητα. Στα μέλη της ομάδας συγκαταλέγονται επίσης ο Marc Küffer, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ελβετικών ρολογιών πολυτελείας, και ο Jean-Claude Biver,  ο οποίος κατέχει θέση συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα ρολόγια NORQAIN θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σε επιλεγμένα σημεία. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες

More Stories
JC Biver x Bucherer Carillon Tourbillon