Τα πολυτελή clutch bags της Expect Miracles

Στην εποχή του άκρατου καταναλωτισμού, ο αντίλογος δεν μπορεί παρά να είναι η διαφορετικότητα – αυτή που προκύπτει από το design σε συνδυασμό με το personalization.

Αυτό ακριβώς έρχεται να προσφέρει το πολυτελές brand Expect Miracles, με μια υπέροχη συλλογή από clutch bags σχεδιασμένα για βραδινές ή και ιδιαίτερες πρωινές περιστάσεις. Τετράγωνες ή παραλληλόγραμμες, με λαβή ή χωρίς, οι τσάντες μοιάζουν με υπέρκομψες μπιζουτιέρες, που χωρούν τα απολύτως απαραίτητα: κινητό, κλειδιά και κραγιόν.

Εξωτερικά είναι επιμεταλλωμένες με χρυσό, ασήμι ή ρόδιο, οι περισσότερες με χαρακτηριστικό marble εφέ και πλούσια γκάμα χρωμάτων και μοτίβων που ανακαλούν τις πιο λαμπερές πρωτεύουσες του πλανήτη, τους πιο διάσημους εμπορικούς δρόμους, τους πολυτελέστερους προορισμούς διακοπών, τα διασημότερα αξιοθέατα.

 

Εσωτερικά είναι ντυμένες με φίνο σουέντ και φέρουν ελαφρύ μπιζουταρισμένο καθρέφτη για να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή το μακιγιάζ σας. Στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι η δυνατότητα personalization με αρχικά, λέξη ή κείμενο της επιλογής σας, το οποίο χαράσσεται με καλλιγραφικά γράμματα είτε στην κάτω δεξιά γωνία της τσάντας είτε στο κέντρο της.

Έκπληξη είναι και η πολυτελής συσκευασία με καλαίσθητες χρυσοτυπίες και το μοτίβο με νερά μαρμάρου να πρωταγωνιστεί. Σε αυτήν, εκτός από την τσάντα, θα βρείτε κι ένα φοδραρισμένο pouch με φερμουάρ, που την προστατεύει από τη σκόνη.

 

Ανακαλύψτε τις τσάντες Expect Miracles στα κοσμηματοπωλεία Patseas στην Αθήνα, στα Free Shop στο Golden Hall και τη Μύκονο, στο My Hydra concept store στην Ύδρα και, φυσικά, στο e-shop expectmiracles.eu

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
To νέο Hermès H08