Η Rolex στηρίζει το γκολφ

Πιστή στο έργο της για τα ευγενή αθλήματα, η Rolex στηρίζει το γκολφ και το Masters Tournament

Οι χώροι του Augusta National Golf Club θα είναι το επίκεντρο του κόσμου του γκολφ από τις 7 έως τις 10 Απριλίου, που θα πραγματοποιηθεί η 86η διοργάνωση του Masters Tournament. Η Rolex υποστηρίζει ενεργά το τουρνουά για πάνω από δύο δεκαετίες, ενώ χρίστηκε διεθνής συνεργάτης του από το 2008.

Από την πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση το 1934, το Augusta National έχει γίνει μάρτυρας μερικών από τις πιο αξέχαστες στιγμές στην ιστορία του γκολφ. Οι χώροι, που περιβάλλονται από αζαλέα και το περιποιημένο γρασίδι των γηπέδων αποτελούν ένα όμορφο σκηνικό για το πρώτο ανδρικό πρωτάθλημα της χρονιάς. Όσοι φιλοδοξούν να φορέσουν το πολυπόθητο Πράσινο Μπουφάν (Green Jacket) που απονέμεται στον νικητή θα πρέπει να διαπρέψουν στις αυστηρές σωματικές και ψυχικές προκλήσεις. Επιδεξιότητα και δύναμη, υπομονή και εφευρετικότητα, συνέπεια και αταλάντευτη συγκέντρωση, αυτές είναι οι ιδιότητες που απαιτούνται για να επικρατήσουν, δείχνοντας πάντα σεβασμό για τους συνομηλίκους και τις παραδόσεις του παιχνιδιού.

Η προνομιακή σχέση μεταξύ της Rolex και του Masters είναι αναπόσπαστο μέρος των ευρύτερων δεσμών μεταξύ της Ελβετικής ωρολογοποιίας και του αθλήματος, που ξεκίνησε από το 1967 όταν ο Arnold Palmer μαζί με τους φίλους και αντιπάλους του Jack Nicklaus και Gary Player (The Big Three) έγιναν οι πρώτοι ambassadors της μάρκας για το γκολφ. Η σχέση της Rolex με το σπορ βασίζεται σε μια κοινή δέσμευση για διαρκή αριστεία, και με τα χρόνια αναπτύχθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα να περιλαμβάνει κορυφαίους παίκτες, τουρνουά και οργανισμούς στον κόσμο που διαχειρίζονται το άθλημα παγκοσμίως.

Πλούσιο σε κληρονομιά, αυτό το Τουρνουά αιχμαλωτίζει κάθε χρόνο τους λάτρεις του γκολφ παγκοσμίως.  Στο Augusta National, οι πρώην πρωταθλητές λαμβάνουν μια ισόβια πρόσκληση για το Masters, επιτρέποντας στους θρύλους να αγωνιστούν δίπλα στη σημερινή ελίτ και στα ανερχόμενα αστέρια. Μια άλλη αγαπημένη παράδοση είναι οι πρώην διακεκριμένοι παίκτες να ενεργούν ως Επίτιμοι Αρχικοί το πρωί της Πέμπτης. Την τελευταία δεκαετία, ο Nicklaus και ο Player, που κέρδισαν το Green Jacket μαζί εννέα φορές, έχουν χτυπήσει τις τελετουργικές βολές “tee shots”. Μαζί τους στο ρόλο φέτος είναι και ο συνάδελφος testimonee Tom Watson. Εννέα φορές μεγάλος νικητής και μέλος του World Golf Hall of Fame, κέρδισε τα Masters το 1977 και το 1981 και τερμάτισε δεύτερος τρεις φορές στις 15 εμφανίσεις του στο top-10 στο Augusta National.

Περισσότερα για τις δράσεις της Rolex εδώ.

More Stories
Video για το Omega Ceragold