Η σφραγίδα “Highest Quality” Seal ανήκει στη NOMOS Glashütte

Άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της NOMOS Glashütte, η οποία έλαβε την μεγάλη τιμή της σφραγίδας ποιότητας “Highest Quality 2021”

Η NOMOS Glashütte υπερίσχυσε ανάμεσα σε περισσότερες από 80 ωρολογοποιίες, και έλαβε τη σφραγίδα «Υψηλής Ποιότητας» από το Ινστιτούτο Διαχείρισης και Οικονομικών Ερευνών (IMWF) και το F.A.Z.-Institute. Προϊόν και υπηρεσία, διαθεσιμότητα, ικανοποίηση πελατών, καινοτομία και ποιότητα: Σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες της μελέτης «Highest Quality 2021», η «NOMOS Glashütte αναδείτηκε ως ο νικητής του κλάδου και καταλαμβάνει σαφώς την 1η θέση», σύμφωνα με τη μελέτη. Πιο συγκεκριμένα η NOMOS Glashütte έλαβε 100 βαθμούς, η Omega 77,6 βαθμούς και η Rolex 74,6.

Οι ερευνητές δεν βρήκαν καμία πληροφορία σχετικά με τις προσπάθειες περιβαλλοντικής βιωσιμότητας της NOMOS Glashütte στο διαδίκτυο, τις οποίες ο κατασκευαστής θα πρέπει να επικοινωνήσει πιο αποτελεσματικά στο μέλλον. Χειροποίητα προϊόντα που διαρκούν μια ζωή παράγονται επιτόπου στο Glashütte με χρήση πρώτων υλών αρκετά προέλευσης που είναι «ήδη από τη φύση τους πολύ βιώσιμες», λέει η Judith Borowski, η υπεύθυνη διαχείρισης της NOMOS για τη βιωσιμότητα.

Η μελέτη «Highest Quality 2021», η οποία αναλύει κάθε πιθανή πτυχή της ποιότητας, είναι πιθανώς μία από τις μεγαλύτερες και πιο εκτεταμένες του είδους της. Κατά τη διάρκεια δώδεκα μηνών, 438 εκατομμύρια διαδικτυακές πηγές – συμπεριλαμβανομένων 154 εκατομμυρίων ιστολογίων, τεσσάρων εκατομμυρίων ιστοτόπων ειδήσεων, ενός εκατομμυρίου δελτίων τύπου και πολλών εκατομμυρίων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – συγκεντρώθηκαν και αναλύθηκαν με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης και εργαλείων κοινωνικής ακρόασης, ενώ ταυτόχρονα λήφθηκαν υπόψιν και ερωτηματολόγια ικανοποίησης από τους χρήστες.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

More Stories
GP Vintage 1945 XXL Chronograph