Η Doxa εξαπλώνεται σε νέες αγορές

Η Doxa συνεχίζει την στρατηγική δυναμικής επέκτασής της, ξεκινώντας νέες συνεργασίες σε πολλά υποσχόμενες αγορές

Αφού εδραίωσε παρουσία στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Ευρώπη, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή, η DOXA Watches επιχειρεί περαιτέρω στην Ασία, στις Φιλιππίνες, με συνεργάτη την Watchworks, τον Νο 1 διανομέα για ελβετικά ρολόγια, που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση της τοπικής αγοράς με εντυπωσιακές δυνατότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ. Η DOXA WATCHES θα ανοίξει το πρώτο σημείο πώλησης στην πρωτεύουσα, στο Metro Manila, προτού επεκταθεί γρήγορα σε όλη τη χώρα.

Η συνεργασία ξεκίνησε με μια ειδική εκδήλωση στο Plunge Dive Club by The Upper Deck, που βρίσκεται στη καρδιά του Ortigas. Οι VIP, οι συλλέκτες, ο τύπος και οι influencers προσκλήθηκαν να απολαύσουν μια παρουσίαση της μάρκας σε συνδυασμό με μια επίδειξη καταδύσεων στην πισίνα. Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της DOXA WATCHES, Jan Edöcs, πέταξε από την Ελβετία ειδικά για την περίσταση.

Ο ίδιος δήλωσε: «Σηματοδοτούμε ένα βαθύτατα συμβολικό ορόσημο καθώς κάνουμε το ντεμπούτο μας στη Νοτιοανατολική Ασία. Είμαστε πολύ περήφανοι που μας υποδέχονται οι Φιλιππίνες ως η πρώτη αγορά για τη DOXA, σε μια περιοχή που φημίζεται για τα αξέχαστα σημεία κατάδυσης. Η δύναμη και η εμβέλεια του δικτύου Watchworks θα ενισχύσουν τη δυναμική της DOXA σε αυτό το μέρος του κόσμου. Η μοναδική ιστορία της επωνυμίας μας, η αριστεία των ρολογιών μας και η ικανότητά μας για καινοτομία ήταν οι ακρογωνιαίοι λίθοι μιας στρατηγικής που παρέμεινε σταθερή από το 1889. Τότε ήταν που ο ιδρυτής μας, Georges Ducommun, ξεκίνησε την ιστορία μας με την υπόσχεση να σχεδιάσει και κατασκευάζουν υψηλής ποιότητας, τεχνικά προηγμένα και αξιόπιστα ρολόγια σε προσιτές τιμές.”

More Stories
Ωραίο βίντεο με τις καινοτομίες της Carl F. Bucherer