Τα νέα Tissot T-Race Cycling

Η νέα γενιά του Tissot T-Race Cycling δημιουργήθηκε προς τιμήν των ηρώων του πελοτόν, των κορυφαίων αναβατών που εμπνέουν τους ποδηλάτες σε όλο τον κόσμο, και κυκλοφορεί σε δύο ειδικές εκδόσεις: Tour de France και Vuelta a Espana.

Η Tissot συνεργάζεται με αυτούς τους δύο θρυλικούς αγώνες ως Επίσημος Χρονομέτρης. Μόνο μέσα από την ακρίβεια και το πάθος μπορούν να δημιουργηθούν μεγάλοι πρωταθλητές – και μοναδικά ρολόγια –. “Ο χρόνος είναι το παν”;, λέει ο τρεις φορές νικητής της Vuelta a Espana και Ολυμπιονίκης Primož Roglič, ο οποίος είναι και πρεσβευτής της μάρκας. “Προσπαθώ να ζω τη στιγμή. Δίνω τα πάντα για να αξιοποιώ στο μέγιστο αυτή τη στιγμή”.

Η έκδοση 2023 του ρολογιού Tissot T-Race Cycling συνδυάζει κλασική εμφάνιση και σχεδιασμό, ενώ εξακολουθεί να είναι εμπνευσμένη από το άθλημα αυτό. Τα μπουτόν αντικατοπτρίζουν τους μοχλούς των φρένων, ενώ οι δείκτες αναπαριστούν τις ακτίνες. Η κορώνα και το Back θυμίζουν την κασέτα, ενώ ο μεσαίος δακτύλιος της κάσας του ρολογιού είναι κατασκευασμένος από ανθρακόνημα. Τα λογότυπα των αγώνων είναι χαραγμένα στο πίσω μέρος της κάσας και τα χρώματα κάθε διοργάνωσης (κίτρινο για το Tour de France και κόκκινο για το La Vuelta) απεικονίζονται στους δείκτες δευτερολέπτων, τις κορώνες και το λουράκι.

Δύο διαφορετικά λουράκια θα συνοδεύουν το T-Race Cycling. Ένα λουράκι σιλικόνης, που φέρει το χρώμα των αγώνων στους οποίους η Tissot είναι συνεργάτης, αλλά και ένα διάτρητο δερμάτινο λουράκι που παραπέμπει στις λαβές του τιμονιού των ποδηλάτων των Tour.
Και τα δύο είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία γρήγορης εναλλαγής και επιτρέπουν στον χρήστη να αλλάζει το στυλ του τόσο γρήγορα όσο γρήγορα αλλάζει ταχύτητες στο ποδήλατο.

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
Seiko Prospex: Λιγα λόγια για τους χρονογράφους