Η Nomos κατακτά ένα iF Award

Το βραβείο “Slender Elegance” απονέμεται στην Nomos Glashütte για το Τangente neomatik platinum gray

Το Tangente neomatik platinum gray κέρδισε ένα από τα πιο διάσημα βραβεία στον κόσμο του design, το “Slender Elegance”, από τον θεσμό των βραβείων iF. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις ενώ αποτελεί το παλαιότερο βραβείο design στη Γερμανία, το οποίο απονέμεται μία φορά το χρόνο από το 1954 από το παλαιότερο ανεξάρτητο ίδρυμα σχεδιασμού στον κόσμο, iF International Forum Design GmbH.

Φέτος, η κριτική επιτροπή έστεψε το Tangente neomatik platinum gray, ένα κομψό αυτόματο ρολόι γεμάτο τεχνική φινέτσα. Το ρολόι εξοπλίζεται από τον νέο in-house αυτόματο μηχανισμό DUW 3001, ο οποίος χωρά ακριβώς στη λεπτεπίλεπτη ατσάλινη κάσα του Tangente, μια και πάχος μόλις 3,2 χιλιοστά.

Ο Uwe Ahrendt, Διευθύνων Σύμβουλος της NOMOS Glashütte δήλωσε: «Το πλατινέ γκρι του καντράν υπογραμμίζει την αξία αυτού του ρολογιού. Και το γεγονός ότι το Tangente είναι τόσο κομψό και λεπτό, ακόμη και με αυτόματο μηχανισμό, είναι φυσικά μια ειδικότητα της NOMOS».

Οι κριτές έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε 10.544 προϊόντα από 56 έθνη, κάνοντας αυτή τη διάκριση για τη NOMOS Glashütte ακόμα πιο σημαντική.

More Stories
Η TW Steel επεκτείνει τη σειρά Canteen