Η Bvlgari εισβάλλει στον κόσμο του gaming

Ο οίκος παρουσίασε δύο νέα Aluminium και ένα concept car σε συνεργασία με το Gran Turismo

 

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το φινάλε του παγκόσμιου πρωταθλήματος Grand Turismo που έγινε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη, με τη συμμετοχή των κορυφαίων gamers του κόσμου. Εκεί όπου η Bvlgari παρουσίασε δύο ειδικές εκδόσεις του χρονογράφου της συλλογής Aluminium αλλά και ένα εντυπωσιακό concept car, όλα σχεδιασμένα από τον επικεφαλής του Κέντρου Σχεδιασμού Ρολογιών του οίκου, Fabrizio Buonamassa Stigliani.

Με κοινό παρονομαστή το κίτρινο χρώμα, τα δύο ρολόγια είναι εμπνευσμένα από τα κλασικά ιταλικά GT. Φυσικά, έχουν κάσα από αλουμίνιο διαμέτρου 41mm, η οποία φέρει στεφάνη από μαύρο rubber, ασορτί με το αθλητικό λουράκι. Σε περιορισμένη έκδοση 1.200 κομματιών, το Ref. 103893 έχει μαύρο καντράν με ενδείξεις σε κίτρινο χρώμα, ενώ το Ref. 104006, σε limited edition 500 κομματιών, έχει κίτρινο καντράν με μαύρα υποκαντράν και ενδείξεις.

Στοιχεία που φρεσκάρουν περαιτέρω το look των ρολογιών είναι η νέα γραμματοσειρά που έχει χρησιμοποιηθεί για τους αραβικούς αριθμούς, αλλά και η ταχυμετρική κλίμακα, που για πρώτη φορά εμφανίζεται σε χρονογράφο της συλλογής Aluminium. Στο καντράν των ρολογιών δεν υπάρχει αναφορά στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, ωστόσο, στο καπάκι της κάσας, έχει χαραχτεί, κάτω από το λογότυπο του οίκου, το λογότυπο του προγράμματος Vision Gran Turismo, μαζί με τη φράση «10th Anniversary».

Το Vision Gran Turismo, που λανσαρίστηκε το 2013, είναι ένα πρόγραμμα ανάπτυξης πρωτότυπων αυτοκινήτων για τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Gran Turismo. Πλάι, λοιπόν, στα καινούργια ρολόγια της, η Bvlgari παρουσίασε στη Βαρκελώνη το Bulgari Aluminium Vision Gran Turismo, ένα concept car με σώμα που συνδυάζει το αλουμίνιο με το carbon και το rubber. Στο cockpit, που είναι ντυμένο με αλουμίνιο, μαύρο rubber και ύφασμα Alcantara, κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα, ενώ τα όργανα στο ταμπλό αντανακλούν το design των χρονογράφων Aluminium. Όσοι αποκτήσουν το νέο Bulgari Aluminium Gran Turismo Limited Edition θα είναι οι πρώτοι που θα κάνουν test-drive στο concept car του οίκου στις πίστες του Gran Turismo 7, με τη βοήθεια αναβαθμισμένου λογισμικού που θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Διάθεση: Boutique Bvlgari

More Stories
Ένα ρολόι που σας ξυπνά με… αλήθειες!