Γνωρίστε το Ressence Type 8

Μοντέρνα, μίνιμαλ και κομψή η τελευταία δημιουργία της Ressence εκφράζει το σχεδιαστικό όραμα της μάρκας για τον 21ο αιώνα

To Type 8 είναι η πιο πρόσφατη δημιουργία της Ressence, η οποία ενσαρκώνει τη σύγχρονη προσέγγιση της μάρκας και βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές της: την πρωτοτυπία, τη προσβασιμότητα και τη καινοτομία.

Το ρολόι φορά μια εξαιρετικά μοντέρνα και κομψή κάσα, διαμέτρου 42.9 mm, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από τιτάνιο grade 5. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το βάρος του ρολογιού είναι σχεδόν αμελητέο, καθώς μαζί με το λουράκι ζυγίζει μόλις 42 γραμμάρια. Η κάσα έχει κωνικό σχήμα και έχει διακοσμηθεί με δύο διαφορετικά φινιρίσματα, ματ και γυαλιστερό. Τα Lugs έχουν ενσωματωθεί στο σχέδιο με τέτοιο τρόπο, που είναι αόρατα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα συμπαγές ρολόι, και λουράκι φαίνεται να προεκτείνεται από τη κάσα.

Το καντράν έρχεται σε απόχρωση Cobalt blue, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Ressence στον τρόπο που διαβάζεται η ώρα στο υποκαντράν και τα λεπτά στο κύριο καντράν, λειτουργία που υποστηρίζεται στον κατοχυρωμένο με πατέντα μηχανισμό ROCS 8. Συνδυάζεται με μπλε δερμάτινο λουράκι και διατίθεται έναντι CHF 12.500 προ φόρου.

Δείτε περισσότερα εδώ.

More Stories
Πρώτη γεύση από τη χειμωνιάτικη συλλογή της Swarovski