Γνωρίστε το νέο PONTOS S Diver

Το Ντουμπρόβνικ επέλεξε η Maurice Lacroix για να μας συστήσει το νέο καταδυτικό της, PONTOS S Diver

 

H Κροατία, με τα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά της, αποτέλεσε το ιδανικό περιβάλλον για την παρουσίαση του νέου Pontos S Diver από την Maurice Lacroix. Το event πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπρόβνικ παρουσία περισσότερων από 150 καλεσμένων, πελατών, φίλων του brand και εκπροσώπων του τύπου.

Επανεξετάζοντας το εμβληματικό που σχεδιάστηκε το 2013, η μάρκα δημιούργησε ένα καταδυτικό ρολόι που ενσωματώνει πολλές βελτιώσεις διατηρώντας παράλληλα το πνεύμα του πρωτότυπου μοντέλου. Κατά τη φάση ανάπτυξης, στράφηκε για βοήθεια στο μέλος του πληρώματος της ML, την Lidija Lijić, μια παγκόσμια πρωταθλήτρια ελεύθερης κατάδυσης που κατέχει το ρεκόρ παραμονής κάτω από το νερό για 5 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Η αθλήτρια ήταν προύσα στην εκδήλωση δίνοντας την δυνατότητα στους καλεσμένους να συζητήσουν μαζί της για την εξερεύνηση των βαθέων ωκεανών και να μάθουν περισσότερα για την τέχνη της άπνοιας.

Ο Stéphane Waser, Διευθύνων Σύμβουλος της Maurice Lacroix, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στο Ντουμπρόβνικ, με τη Lidija Lijić, για την κυκλοφορία αυτού του νέου PONTOS S Diver. Η Lidija μας βοήθησε δοκιμάζοντας αυτό το μοντέλο και εξερευνώντας όλες τις δυνατότητές του υποβρύχια. Πάντα με εντυπωσιάζει η αποφασιστικότητά της καθώς και η ακόρεστη περιέργειά της. Δεν φοβάται τίποτα και ξεπερνά συνεχώς τον εαυτό της. Είναι η ιδανική πρέσβειρα για το νέο μας καταδυτικό ρολόι».

Η Lidija Lijić πρόσθεσε «Με την εκπαίδευσή μου στη μηχανική, μου αρέσει να καταλαβαίνω πώς λειτουργούν τα πράγματα και η δοκιμή του νέου PONTOS S Diver ήταν μια συναρπαστική πρόκληση για μένα. Το ρολόι είναι ιδανικό για υποβρύχια εξερεύνηση, αλλά συνοδεύει επίσης τέλεια τη ζωή της πόλης. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας της Maurice Lacroix γιατί πιστεύω ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι ότι δεν αναδεικνύουν μόνο την επιτυχία αλλά τον δρόμο προς την επιτυχία που είναι το πιο σημαντικό. Το να έχεις έναν τέτοιο συνεργάτη σου δίνει δύναμη ειδικά τη στιγμή της αμφιβολίας, γιατί αυτή είναι που χρειάζεσαι πραγματικά κάποιον».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

More Stories
To ρολόι τσέπης της Vacheron Constantin