Το απόλυτο ρολόι για τις γιορτές, από την Cartier

Δυναμική, ultra μοντέρνα και τολμηρή, η συλλογή κοσμημάτων Clash de Cartier λανσαρίστηκε το 2019, περιλαμβάνοντας συνθέσεις από πανκ καρφιά clou carré και λαμπερές σφαίρες από χρυσό ή όνυχα. Φέτος, οι αρμονικοί όγκοι τους ενέπνευσαν μια συλλογή πολύτιμων ρολογιών με γεωμετρικό design που ισορροπεί ανάμεσα στο εκκεντρικό και το ρετρό.

Οι κάσες τους έχουν διαστάσεις small (18,4×32,8mm) και φέρουν ασυνήθιστο κρύσταλλο ζαφειριού με μπιζουταρισμένες πλευρές, που παραπέμπει σε vintage γυναικεία ρολόγια της δεκαετίας του 1950.

Τα εντυπωσιακά μπρασελέ χαρακτηρίζονται από αντισυμβατικές αναλογίες (που θα ταίριαζαν περισσότερο σε couture βραχιόλια), αλλά και από την αντιπαράθεση αταίριαστων φαινομενικά γεωμετρικών σχημάτων. Στο κέντρο τους έχουν μια σειρά από τέλειες σφαίρες οι οποίες μπορούν να περιστρέφονται, επιτρέποντας στο ρολόι να χαϊδεύει τον καρπό.

Η συλλογή Clash [Un]limited περιλαμβάνει τρεις εκδοχές σταθερής παραγωγής και δύο θεαματικά limited editions. Οι βασικές εκδοχές έχουν απλά επάργυρα καντράν με δύο ρωμαϊκούς αριθμούς στο 12 και στο 6, με χαριτωμένη διακόσμηση από μικροσκοπικές σφαίρες εκατέρωθεν.

Οι δύο δίχρωμες εκδοχές συνδυάζουν ροζ ή κίτρινο και βιολετί χρυσό, ενώ η τρίτη παντρεύει τον λευκό χρυσό με τα διαμάντια. Τα δύο limited editions έχουν λαμπερά καντράν pavé με διαμάντια. Το ένα, σε περιορισμένη έκδοση 20 κομματιών, συνδυάζει τον λευκό χρυσό με τα διαμάντια, τους σπινέλιους και τον οψιδιανό.

Το άλλο έρχεται σε limited edition 30 κομματιών και είναι μια πληθωρική σύνθεση από ροζ χρυσό, διαμάντια, σπινέλιους, κοράλλια, χρυσοπράσιους και τσαβορίτες.

More Stories
Ulysse Nardin Perpetual Manufacture