Τέσσερα νέα Club Campus από τη Nomos Glashütte

Τέσσερις νέες αφίξεις εντάσσονται στo portfolio της NOMOS, με έντονα χαρακτηριστικά σε δύο διαφορετικές διαμέτρους: το Club Campus βαθύ ροζ και το Club Campus μπλε μωβ

 

Τα νέα Club Campus εκπέμπουν χαρά και ζωντάνια και καλωσορίζουν την άνοιξη με τα πρωτότυπα χρώματα στα καντράν τους. Το βαθύ ροζ Club Campus και το μπλε μωβ Club Campus, προσκαλούν το μάτι να πέσει στον καρπό, και ανεβάζουν τη διάθεση, ενώ είναι διαθέσιμα σε δύο διαμέτρους 36 και 38.5 mm.

Οι αποχρώσεις σχεδιάστηκαν προσεχτικά με γνώμονα την ευελιξία: Το βαθύ ροζ συνδυάζεται αρμονικά με διάφορους τόνους όπως σκούρο μπλε, μαύρο, γκρι και λευκό, αλλά και με πιο τολμηρούς συνδυασμούς όπως λαδί και άλλους πράσινους τόνους, καφέ, κόκκινο, μωβ και κίτρινο. Το μπλε μωβ ταιριάζει απόλυτα με κρεμ και ανοιχτούς γκρι τόνους, μαύρο και σκούρο μπλε, ενώ οι πιο σύγχρονοι συνδυασμοί του γίνονται με πορτοκαλί, κίτρινο και γαλαζοπράσινο.

Όπως και στις εκδόσεις Campus των περασμένων ετών, το καντράν φέρει έναν συνδυασμό ρωμαϊκών και αραβικών ενδείξεων, οι οποίες μαζί με τους δείκτες φωσφορίζουν στο σκοτάδι για αυξημένη αναγνωσιμότητα. Η κάσα από ατσάλι φιλοξενεί τον in-house μηχανισμό Alpha, εξαιρετικής ακρίβειας, κουρδιστό στο χέρι με Power reserve 43 ωρών, και είναι αδιάβροχη στα 100 μέτρα.

Τα μοντέλα είναι ιδανικά για δώρα καθώς το πίσω μέρος τους μπορεί να χαραχθεί κατά παραγγελία από τη NOMOS. Αποθανατίζοντας όλα όσα αξίζει ή πρέπει να θυμόμαστε: Ορόσημα, ευχές και φιλοφρονήσεις, σε έως και τέσσερις γραμμές, γραμμένα για πάντα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μάρκα εδώ.

More Stories
Νέες πληροφορίες για το Samsung SmartWatch