Οι αποκλειστικές συλλογές της Gant για την Ελλάδα

Εμπνευσμένες από τα ρολόγια των δεκαετιών του ’70 και του ’80, οι συλλογές της Gant για τον φετινό χειμώνα επανερμηνεύουν κλασικά σχέδια, προσθέτοντας σύγχρονες λεπτομέρειες και μοδάτες αποχρώσεις.

Σε συνεργασία με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπό της για Ελλάδα και Κύπρο, τη RIST Hellas, δημιούργησε 12 μοντέλα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, εμπλουτισμένα με νέα χρώματα και λειτουργίες. Για τους λεπτούς καρπούς, παρουσίασε 3 μοντέλα βασισμένα στο Eastham Mid, με κάσα διαμέτρου 38mm από ατσάλι, που συνδυάζεται με μπρασελέ και καντράν σε τρεις μεταλλικές αποχρώσεις: ροζ, τιρκουάζ και πράσινο. Πέντε πιο αμπιγιέ γυναικεία μοντέλα βασίζονται στο Castine II.

Έχουν κάσα από ατσάλι 35mm (μονόχρωμη ή δίχρωμη) και καντράν σε λευκό, πράσινο και μπλε, ενώ φορούν κομψό τρίσειρο μπρασελέ. Για τους άνδρες, η μάρκα άντλησε έμπνευση από το αγαπητό Southampton, με κάσα διαμέτρου 43,5mm από ατσάλι, αδιάβροχη ως τα 100μ., καντράν σε μαύρο ή γκρι χρώμα και μπρασελέ ή δερμάτινο λουράκι. Για τις αποκλειστικά ελληνικές σειρές, η εταιρεία προσφέρει ένα ξεχωριστό δώρο με το λογότυπο GANT, για αγορές από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο καταστημάτων και τον ιστότοπο της RIST Hellas.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
To Migle Millia 2022 Race Edition από την Chopard